HŰHA

Kitálalt eltitkolt szeretőjéről Molnár Anikó, durva, amiket mondott

Az egykori valóságshow-hős végre úgy néz tükörbe, hogy elégedett magával.
  • Szerző: Totti

Nemcsak a gondolkodásában, hanem a megjelenésében is megváltozott az egykori Nagy Õ. Molnár Anikó eddig nem beszélt róla, de most, hogy lefogyott, bevallotta: egy eltitkolt szerelem miatt hízott meg.

Boldogtalan volt abban a kapcsolatban, és most már be meri vallani, volt, hogy a súlya elérte a 105 kilogrammot is. Gyűlölte önmagát, de ahogy szakított a férfival, a súlyok olvadni kezdtek róla.

„Voltam egy időben százöt kiló is, de egyszerűen nem volt motivációm arra, hogy tornázzak, és leadjam a túlsúlyom – mondta a Bors napilapnak Anikó. – Öt évig együtt voltam valakivel, de boldogtalan voltam ebben a kapcsolatban. Emiatt állandóan nassoltam, este tizenegykor még spagettit zabáltam, és csak úgy gyűlt rajtam a bánatháj. Két hónapja úgy döntöttem, lezárom ezt a kapcsolatot, mert hiába az együtt töltött évek száma, ha két ember nem teszi egymást boldoggá, ki kell lépni belőle. A környezetem egy ideje mondogatja, hogy fogytam, de én nem látom a változást. Tény, a nasit elhagytam, de majd, ha feljönnek a régi ruháim, talán akkor elhiszem, meglátom én is. A cél még mínusz tizenöt kiló.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?