HŰHA

Kitiltja az esküvőjéről a gyerekeket a magyar luxusfeleség!

A híresség nem szeretné, ha tipegők jelenléte rontaná el a nagy napját, mert úgy érzi, akkor a násznép sem tudna önfeledten szórakozni.
  • Szerző: Ripost

Kitiltotta a gyerekeket a közelgő esküvőjéről Vasvári Vivien! A Feleségek luxuskivitelben szereplője már az esküvői meghívóban is kikötötte, hogy a saját gyermekein kívül más lurkót nem enged részt venni sem az esküvőn, sem pedig az azt követő lagziban.

"Már korábban is jeleztem, hogy nem lehetnek kicsik az esküvőmön. Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem igazán tud jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek" - mondta el a Blikknek Vivien.

A híresség a két gyermekét, Arianát és Edwardot örömmel látja az esküvőn, ám a lagzit már egy vendégházban töltik a bébiszitterekkel.

Vivien előbb azonban egy másik ünnepre készül: fia keresztelőjére, aki nemrégiben született Miamiban. A kisfiú ünnepségét még a júliusi lagzi előtt szeretné megejteni, így most minden napja a szervezésről szól.

És ezeket olvastad már?