HŰHA

Köllő Babett kitálalt: nős magyar sztár hívta pofátlan üzenetben szexelni!

A színésznő rengeteg ajánlatot kap a közösségi oldalán a férfiaktól, de arra ő sem számított, amit az egyik ismert énekes tett.
címkék:
  • Szerző: ripost

Elképesztően pofátlan módon próbálta az ágyába csábítani az egyik fiatal magyar zenész a magyar színésznőt. Köllő Babett mindezt Hajdú Péternek árulta el a LifeTV-n futó műsorában, ám arra, hogy ki volt az illető, csak következtetni lehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Köllő Babett

Köllő Babett népszerű a férfiak körében, rendszeresen kap ajánlatokat
Fotó: MK / Ripost

„Kaptam egy olyan üzenetet valakitől, hogy így nagyon megmosolyogtam, egy ismert ember. Nem mondtam el otthon, mert minek? Zenész, ők a legbátrabbak. Mindig azt hittem, a színészek azok. Először kedvesen írt, kedvesen válaszoltam, majd így nagyon céltudatosan invitált meg. Fiatalabb nálam, nekem általában, akik pasik írnak, azok 26-tól vannak. Ez a csávó harminc körül van. Szexre hívott. Felesége van. Írtam, hogy nagyon kedves, de én nem tartok itt” – mondta el az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Köllő Babett a Blikk szerint.

Babett a videóban megjegyezte, hogy elég sok hasonló esettel kellett már megbirkóznia az utóbbi években, ám jól kezeli az ilyen kínos szituációkat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?