HŰHA

Köllő Babett kifakadt, keményen visszaszólt az egyik követőjének

A színésznő egy őszinte és szókimondó bejegyzésben reagált az egyik követője véleményére, miszerint a színésznőnek látszólag túl tökéletes az élete.
  • Szerző: ripost

Komoly véleményt osztott meg Köllő Babett az egyik követőjének mentalitásáról. A színésznő Facebook-oldalára múlt héten írt egy hölgy, jelezve, hogy leiratkozik Babett oldaláról, mert látszólag túl tökéletes a TV2 sztárjának élete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Babettet láthatóan megbántotta a megjegyzés, napokig gondolkodott, miként reagáljon, amit végül egy bejegyzésben, az Instagram-oldalán tett meg.

Köllő Babett

Köllő Babett elmondta a véleményét az őt kritizálókról
Fotó: Tv2

„Múlt héten volt. Azt írta egy hölgy, hogy leiratkozik az oldalamról, mert elege van a tökéletes életemből, és ő ezt már nem tudja nézni. Napokig filóztam rajta. Először is: azt gondolom, hogy nincs olyan ember ezen a Földön, akinek az élete tökéletes lenne, akinek nem kellene napi szinten megküzdenie problémákkal, akinek nem lenne jó nagy csomagja. Nyilván a terhek mértéke változik, de sokszor igaz az a mondás, hogy ha látnánk mások pakkját – amit előtte kisebbnek véltük – azonnal kérnénk vissza a sajátunkat. Másodszor: én nem hiszem, hogy másokra tartoznak a bajaim. A családommal is nehezen osztom meg. Egyszerűen ilyen típus vagyok, de azt végképp nem gondolom, hogy posztolnom kellene ezeket. Avagy megnyugtató lett volna a hölgy számára, ha például a Covid alatt egy temetésről jelentkezem be zokogva? Mert közeli hozzátartozóm nekem is ment el. Nem is egy. Az kielégítő lenne? De ez csak egy példa, sorolhatnám reggelig, ahogy mindenki más is. Aztán arra gondoltam, hogy ha valakit más nyomora nyugtat meg, az tényleg ne kövessen” – közölte a véleményét Babett.

A bejegyzést IDE kattintva teljes egészében elolvashatod!

És ezeket olvastad már?