HŰHA

Koronavírusos lett a TV2 csinos időjósa

Újabb magyar hírességről derült ki, hogy elkapta a koronavírust. Barta Sylvia most még férjével és kislányaival sem érintkezik.
  • Szerző: Ripost

Sem külföldön, sem nagy társaságban nem járt Barta Sylvia, a TV2 időjósa, mégis elkapta a koronavírust. A tévés szervezete legyengült, köhögni kezdett, ezért azonnal szigorú önkéntes karanténba vonult. „Ízületi fájdalmaim és lázam volt, először azt hittem, hogy megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk, fel sem merült, hogy elkaphatom. Azonban egy idő után gyanakodni kezdtem, felhívtam az orvost, aki szükségesnek vélte a teszt készítését” – mesélte az időjós a Borsnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A teszt pozitív lett, amiről a tévés vasárnap munkáltatóját is értesítette. Azt egyelőre ő sem tudja, hogy a képernyőre mikor térhet vissza. „Most már három hete nem jártam emberek között, szigorú karanténba vonultam, s ez még így is lesz. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. Szeretnék újra egészséges lenni, ezért mindent megteszünk, minden erőmmel erre koncentrálok” – mondta Barta a lapnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?