HŰHA

Kozsó ártatlan? Bocsánatot kért az Elmű az énekestől

A szóban forgó ingatlan közös képviselője arról számolt be, hogy a hatósági vizsgálatok semmilyen törvénytelenségre nem bukkantak. Kozso kártérítési pert fontolgat.

Kozsót nemrégiben áram- és vízlopással vádolta meg korábbi üzletvezetője, és azóta is ettől az ügytől hangos a sajtó. A Színes Ász tegnap azonban megdöbbentő fordulatról értesült: a szóban forgó Jókai utcai ingatlan közös képviselője, Erdélyi Lászlóné azt nyilatkozta, hogy a hatósági vizsgálatok szerint Kozso semmilyen törvénytelenséget nem követett el!

"Találkoztam Kozsóval, és annyit azért elmondhatok, hogy a rendőrség azért volt itt, mert összevissza írt mindenki mindent róla. Itt volt a vízművek ellenőre, én is itt voltam, és semmi különöset nem találtak. Az elektromos művek is elvégezte a szükséges ellenőrzést, és semmiféle lopás nem volt itt."

- mondta a közös képviselő, aki nem szeretne túlzottan belebonyolódni az ügybe, majd hozzátette:

Ártatlan, ezért is kért tőle elnézést az Elmű kollégája.

- mesélte el a hölgy, és többször is kihangsúlyozta, hogy Kozso ártatlan.

Az ügyvéd, dr. Nagy József elmondta, hogy mindkét esetben megindult az eljárás, de semmi sem támasztja alá a vádakat. Sem az áramlopás, sem a vízlopás nem bizonyított.

"Furcsa jogi helyzet állt elő, ugyanis egy bizonyos lapon kívül senki nem vádolta az ügyfelemet semmivel. A hatóságok a cikk hatására kezdtek el nyomozni, hozzáteszem, nagyon helyesen, mert így legalább egyértelmű, hogy sem a villanyórát nem manipulálták, sem egyéb módon nem jutottak "ingyen" vízhez vagy áramhoz."

- magyarázta az ügyvéd, és arról is beszámolt, hogy az Elmű ellenőrei jelentek meg először a helyszínen, és semmilyen szabálytalanságra nem bukkantak, az órát leszerelték, elvitték szakértői vizsgálatra. Az ügyvéd elmondta azt is, hogy elképzelhető, hogy kártérítési pert indítanak, hiszen az énekes hitele és egészsége is megromlott az ügy miatt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?