HŰHA

Kulcsár Edina: Nem én vagyok csúnya, a világ torz!

Kulcsár Edina olyasmit tett, amire nem volt példa eddig a magyar sztárvilágban! A szépségkirálynő vállalta, hogy mindenkinek megmutatja, hogyan néz ki smink nélkül, és bebizonyítja, hogy a világ második legszebb lányának is lehetnek szépséghibái. Példamutatása sikeres volt, most már mások is úgy gondolják, nem kell szégyellni a smink alatt rejtőző arcot.
  • Szerző: Ripost

Nagy meglepetést okozott Kulcsár Edina legújabb fotója a rajongók körében, amelyen smink nélkül, kendőzetlenül mutatta meg azt, hogy bizony az ő arcán is megjelennek néha pattanások.

A világ második legszebb lányáról kevesen hitték, hogy nem mindig olyan tökéletes, mint ahogyan a magazinokban és a fotókon látszik, most azonban ő is bebizonyította, hogy ugyanolyan ember, mint
bárki más.

„A célom ezzel a képpel az volt, hogy megmutassam a fiatal lányoknak, hogy az én életemben sem szól minden a tökéletességről. A napokban találkoztam egy gyönyörű tizenegy éves kislánnyal, aki annak ellenére, hogy csodaszép, egyáltalán nem elégedett magával.

Õ azt hiszi, az a valóság, amit az Instagramon lát, az effektekkel teli, megszerkesztett képek, pedig ez egyáltalán nincs így.

Fontos, hogy a fiatal lányok tudják, hogy amikor profi fotók készülnek rólunk, akkor mögöttünk egy komoly stáb áll fotósokkal, fodrászokkal, sminkesekkel. Nem szabad, hogy az ilyen képeket vegyék alapul. Akik követnek engem, sokszor láthatnak smink nélkül, tudhatják, hogy ez számomra egyáltalán nem tabu. Viszont azt szerettem volna, hogy lássák, attól még, hogy közszereplő vagyok, bizony az én arcomon is előbújhat három-négy pattanás egyszerre” – mondta el a %%-nak Edina, aki szeretné
összetörni a lányok és a nők fejében élő torz tükröt.

Hogy mit mondott még a témában Edina, elolvashatod a szerdai %% napilapban!

És ezeket olvastad már?