HŰHA

Különleges felajánlást tett születésnapja alkalmából Mórádi Zsolt

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője ismét a jó ügy mellé állt!
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary közönségkedvence, Mórádi Zsolt a születésnapja alkalmából egy nyereményjátékot hirdetett az Instagram-oldalán, egy Bajnokok által aláírt plakátért. A játék feltétele az volt, hogy a SUHANJ! Alapítványnak kellett adományozni, aki ezt megtette, automatikusan részt vett a sorsolásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Négy nap alatt összesen 111500 forint gyűlt össze.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon meglepett az Exatlonból való kiesésem után az a megnövekedett ismertség és szeretet, ami fogadott. Tizenöt évnyi élversenyzői karrier, tíz világbajnoki cím és egy világrekord sem volt elég ahhoz, hogy ennyien megismerjenek. Ahogy a műsorban is többször mondtam, szeretném a sport szeretetét, a pozitív értékrendet, amit képviselek, átadni az embereknek. Jó érzés, hogy az az értékrend, amit képviselek, ennyi embernek szimpatikus, éppen ezért gondoltam arra, hogy a születésnapom kapcsán egy jó ügyet támogatva hirdetek nyereményjátékot” - kezdte Zsolt, akinek kezdeményezéséhez rengetegen csatlakoztak és több, mint 110 ezer forintot gyűjtöttek össze a SUHANJ! Alapítvány számára.

„Az eredményre, az összegyűlt 111500 forintra és az emberségből jelesre vizsgázott követői bázisomra nagyon büszke vagyok. Örülök, hogy nagy a nyitottság a jó dolgokra, hogy segíteni tudtunk a SUHANJ! Alapítványnak. Igyekszem a jövőben is hasonló ügyek mellé állni és pozitív dolgokra fordítani az ismertségemet” – fogalmazott Zsolt.

 

A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú szervezet, 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. A közösségi összegfogással létrehozott SUHANJ! Fitness az ország első akadálymentes edzőterme, ami látás- és mozgássérült, értelmi fogyatékkal élők, valamint épek számára is nyitott. 3 év alatt több mint 70.000 vendégbelépést regisztráltak az integratív közösségi teremben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?