HŰHA

Különleges vakáció: ráják között búvárkodott Csepregi Éva

Élete egyik legszebb vakációján van túl Csepregi Éva! Az énekesnő a fiával és a barátaival ugyanis egy felejthetetlen hetet töltött a Maldív-szigeteken.
  • Szerző: Ripost

Csepregi Éva igazán mozgalmas évet tudhat maga mögött. A Neoton Família dívája a rengeteg koncert mellett olyan helyekre jutott el, mint a Karib-tenger térsége, Dél-Korea, vagy éppen Észak-Amerika. Ám ez az év is hasonlóan indult számára, Éva ugyanis az örök nyár szigetén vakációzhatott, ahol mesébe illő táj és elképesztő hőség fogadta. Az énekesnő a -nak mesélt a vakáció részleteiről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Csepregi Éva

Nyolc napot töltöttünk a Maldív-szigeteken. Nyáron elutazni sajnos nincs sok alkalmunk, hiszen akkor dolgozunk a legtöbbet, viszont annyira hiányzott a napfény és a tenger, hogy a téli időszakban szakítottunk rá időt. Szerintem sikerült a legalkalmasabb helyszínt kiválasztanunk erre, Meedhupparut” – kezdte a -nak Éva, akinek nem véletlenül esett a választása erre a helyre. Itt ugyanis a felhőtlen pihenésé volt a főszerep, hiszen a sziget egy hotelkomplexumból áll, ahol az ide látogatók bungalókban élvezhetik a táj szépségét. Természetesen a programokból sem volt hiány, annak ellenére, hogy a szigeten nem volt sok lehetőségük erre.

„Itt nem volt lehetőségünk városnézésre, hiszen a szigetet húsz perc alatt körbe lehetett sétálni. Csupán egy-két hajókiránduláson lehetett részt venni. A búvárkodást viszont kipróbáltuk, de csak a felszín közelében, arra nem vetemedtem, hogy lejjebb merüljek, de az élmény így is fantasztikus volt. Felfedeztük az Indiai-óceán élővilágát, színes halak és ráják között úszhattunk. Ráadásul valóra vált az egyik álmom: hidroplánnal utaztunk a szigetre” – mesélt az élményeiről az énekesnő, aki a feltöltődés után gőzerővel veti bele magát a munkába. Készül az október 17-i Aréna nagykoncertjére, mellette pedig a zenekarával bejárja az országot.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?