HŰHA

Durva balhé: Rendőrt hívtak L.L. Junior szomszédai

Vasárnap kiabálásra lettek figyelmesek L.L. Junior szomszédai, akik úgy ítélték meg, hogy értesíteniük kell a hatóságokat.
címkék:
  • Szerző:

Lapunkat L.L. Junior egyik szomszédja értesítette arról, hogy a rapper és Hopp Csilla között vasárnap délelőtt elmérgesedett a vita nagyfiuk láthatása kapcsán. Az anyuka azért érkezett a rapper lakásához, hogy a kiszabott láthatási időt eltöltse a kisfiával, de Junior nem volt jó lelkiállapotban, ami végül komoly és hangos vitát eredményezett közöttük.

A gyermeküket elvesztő szülők a ház körfolyosóján kaptak össze, ami miatt az egyik szomszéd rendőrt hívott. Mire ők a helyszínre érkeztek, már elcsitultak a kedélyek, így végül intézkedés nem történt, csak jegyzőkönyvet vettek fel. Nem volt okuk beleavatkozni az egykori pár ügyébe. A megkereste L.L. Juniort, aki nem tagadta a történteket.

„Valóban elfajult köztünk a vita vasárnap délelőtt, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással. Azért mentünk ki a folyosóra, hogy Lacika ne legyen fültanúja mindennek. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket. Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki vesztette már el a gyermekét… Egyszerűen összevesztünk és szó szót követett… Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb”

- mondta Junior, aki hozzátette, bár pillanatnyi dühében ő is mondott csúnya dolgokat, valójában nem hibáztatja Csillát és senki mást sem a tragédia miatt. Továbbra is kisfiuk, Lacika érdekeit tartják szem előtt, ezért megbeszélték a történteket és nem akarnak erről többet nyilatkozni.

Lapunk megkereste Csillát is, akiben szintén nem maradt harag a vita után.

„Laci felzaklatott lelkiállapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült és elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök és lemondok az aznapi közös programról. Igen, vannak vitáink, hiszen óriási, feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk. Az ügyvédeink is azon dolgoznak, hogy olyan megállapodás szülessen, ami a legjobb a gyermekünknek” – zárta mondandóját Csilla, aki azóta már beszélt Juniorral, és kölcsönösen elnézést kértek egymástól a vitában elhangzott mondataik miatt.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?