HŰHA

Le akarták lőni Kordáék vendégét!

A sztárházaspár kertjében évek óta visszatérő vendég Béla, aki gyermekeivel érkezik minden ősszel. Idén azonban majdnem csúnya véget ért a látogatás.
  • Szerző: Buster

Balázs Klárival madarat lehetne fogatni, annyira boldog, hogy sok év után újra a Korda villát tekintheti otthonának. A sztárpár most éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy mihamarabb befejezzék a hotelként is üzemelő csodás épület felújítását és modernizálását. Klárika a %%-nak a hívatlan vendégekről mesélt. 

"Imádtam Velencén élni, de titkon mindig is a Korda villába vágytam vissza, így most hihetetlenül boldog vagyok. Még az sem zavar, hogy itt most minden a feje tetején áll.

Itt állunk a káosz kellős közepén mackóruhában, de látni a fantasztikus átalakulást, mindent megér.

Ráadásul itt van Béla a vaddisznó, aki évek óta visszajár a kertünkbe és itt dúvadkodik. Idén is megmutatta magát és hozta a kicsinyeit is. Gyönyörű és hatalmas példány, de egyben félelmetes is, hiszen ha éppen akkor lennénk a kertben, amikor ő megérkezik, biztosan nem lenne abban köszönet, amit kapnánk. Egyébként nemrégiben jöttek és ki akarták lőni, de Béla egy rafinált példány és csak akkor jelentkezik, ha nincs veszély”- meséli lelkesen az énekesnő, aki több vaddal is találkozott már a mesés környezetben álló ház kertjében.

"Hozzánk mindenféle vad bejár. Legutóbb egy őzike kíváncsiskodott a kertben, és a minap a recepció ajtajáig merészkedett két éhes róka. Gyönyörűek ezek az állatok, és szerencsére a kutyák is jól viselik a jelenlétüket, hiszen Velencén már hozzászoktak a hívatlan látogatókhoz. Ott ugyanis a gyermekeiket védő hattyúkkal gyűlt meg a bajuk rendszeresen”- árulta el Balázs Klári, aki egyébként a vaddisznó kontra vadász párharcban egyértelműen a négylábúnak szurkol.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?