Létrehozva: 2021.08.16.

Durván betámadták a rajongók Majkát, ő sem maradt adósuk: ezt válaszolta

A rapper a napokban több koncertjét is kénytelen volt lemondani betegség miatt. Amikor pedig mégis a munka mellett döntött, beszóltak neki.

A múlt csütörtöki ceglédi, és a múlt szombati győrvári koncertjét is lemondta Majka. A rapper nehéz szívvel, betegség miatt döntött így, a háromnapos budapesti koncertsorozatuk után ugyanis lebetegedett.

Majka a tüdejét fájlalta, alig volt hangja és napokig az ágyat nyomta. A dátumokat át is tették a jövő évre, ám a rajongókat felbőszítette a tény, hogy ennek ellenére szombaton fellépett az EFOTT-on, valamint vasárnap a siófoki PLÁZS-on is.

Majka keményen visszaszólt az őt támadóknak
Fotó: Markovics Gábor

Sokan emiatt úgy gondolták, a rapper csak a kisebb koncertjeit nem akarta megtartani, a nagyobbakon pedig könnyedén részt vett, és sokan gyanúsnak tartották, hogy szerintük „túl hirtelen” gyógyult meg.

„Három napos buli után felelősséget kell vállalni. Nem kell hajnalig inni meg bulizni, mert felelős vagy a koncertekért. Ha meg tudod, hogy kemény menet lesz, a végén egy nagy beb***ással, akkor meg nem kell bevállalni azt a következő két koncertet, mert kérdéses, hogy meg tudod csinálni. Ezt nevezik felelősségnek, de neked ilyen ebben az esetben nem volt. Felelőtlen voltál. Majd legközelebb előre gondolkodsz” – írta neki az egyik férfirajongója.

„EFOTT-ra kellett menni! Ott nem fájt a tüdőd, Majka!” – kelt ki magából egy másikuk.

„Azt már észrevettem egy ideje, hogy elvesztettük Ózd álmokkal és alázattal teli ”egyszerű„ emberből lett hősét, és megértem azt is, hogy ilyen ez a popszakma, meg a média, meg ez a világ és minden hasonló f*****got! Sőt! Azt is megértem ha beteg vagy, ha tényleg beteg vagy!!! Még akkor sem dühítene ennyire, ha egyenes lettél volna és azt mondod: 'gyerekek, elfáradt a testem és nem tudok elmenni, de az Efottra muszáj lesz, mert ott nagyobb következményekkel jár a szerződésbontás, és oda nem tudom elküldeni Atikát, hogy ehhez vállalja egyedül az arcát, és a 2 órás koncertjegy áráért 40 perces haknit adjon.' Itt jegyezném meg hogy Minden elismerésem az övé, mert Győrváron odatette magát tisztességgel! De Majka.... ez k***a gáz!!! Aztán most lehet savazni az elvetemült rajongóidnak, de ezt le kellett írnom! Hozzátenném, amióta elindultál ezen az úton, én is követlek... De ez gondolom, a sztoriban nem nagy jelentőséggel bír!” – fogalmazott keményen az egyik hölgyrajongó.

Ezt már Majka sem hagyhatta szó nélkül, hiszen ilyen, és ehhez hasonló kommentek garmada árasztotta el a közösségi oldalát.

„Azért ez egy kicsit inkorrekt dolog... Betegség miatt lemondok két koncertet, te pedig arról papolsz nekem, hogy elvesztettünk egy alázattal teli, egyszerű embert. Vasárnap estétől szenvedtem betegen otthon. Szerda estére látszott, hogy ez bárhogy akarjuk, nem fog összejönni. Azért, mert te csütörtökön tudtad meg, az nem azt jelenti, hogy akkor lettem sz**ul. Te egy nagyon okos nő lehetsz, mert te tudod, mit kellett volna mondanom, meg hogy mi történt velem, meg azt, milyen szerződések vannak. A betegség az betegség. Minden szerződésben vis major. Nincs olyan hogy nagyobb következmény, mert az EFOTT-ról van szó. Erről senki nem tehet. De hát ugye, te ezt jobban tudod. És egyébként bocsánat, hogy inkább azon a két napon maradtam otthon, mikor hullabeteg voltam. Jaaa, és bocs, hogy öt nap alatt elmúlt, ahogy általában egy megfázás szokott. Jaaaa, és bocsánat, hogy nem voltam még sz**ul egy évig … És bocs, mert akkora fasz vagyok, hogy azért hogy ne b****unk ki több emberrel, elmentem lenyomni a másik két bulit a héten. Belőlem hiányzik az alázat …?? Belőled hiányzik az empátia…” – vágott vissza Majka.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

magyarnemzet.hu

Elutasították Ilaria Salis kérelmét, marad a magyar börtönben

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

hirtv.hu

Műsorváltozás: 21 órától a Varga Judit-interjú a HírTV műsorán

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

mindmegette.hu

Íme Jamie Oliver angol húsvéti zsömléje - ezt ki kell próbálnod idén!

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Aurelio mégsem változott meg? Videóban őrjöng az interneten

HŰHA

Ez már döfi: menő szexjátékot reklámoz a TV2 sztárja - Videó

HŰHA

Nagyon morbid: Szexoldalon tűnt fel Diana hercegné hasonmása — Fotók

HŰHA

Büfés forradalmár? Nagy Ő Virág szendvicseket osztogatott volna a szabadságharcban

HŰHA

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

HŰHA

"Megmutatom, milyen felsőbbrendűnek lenni" – Alekosz testvére most Opitz Barbit hódítaná meg

HŰHA

Kommentekből írt extrém locsolóverseket a magyar tiktokker

HŰHA

Szépséges királynő: elképesztő szettben jelent meg az Operaházban Kiszel Tünde