HŰHA

Majka esküvője elkezdődött: Leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök!

Még a borbirtok légterét is védik Majorosék esküvőjének ideje alatt, hogy avatatlan szemek ne láthassák a násznépet. Majka előre jelezte, ha drón repül a közelbe, az azonnal hatástalanítva lesz.
címkék:
  • Szerző: ripost

Nem volt kegyes a természet Majkáékhoz, az ifjú pár három napos lagzijának első napján hűvös idő és szemerkélő eső fogadta a násznépet Szekszárdon, a Bodri-birtokon. Az exkluzív környezetbe álmodott esküvő hangulatán persze a kellemetlen idő sem tudott rontani, Majka, Hajni és a vendégeik a terveknek megfelelően péntek délután érkeztek a helyszínre. Míg az eget fürkészték, a Bors fotósa a főút mellől örökítette meg őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

majka

Majka és Dundika titkos esküvőre készülnek
Fotó: Bors

Elsőként Pápai Joci és felesége gurult be, majd egymás után érkeztek a drágábbnál drágább luxusautók, Majka és kedvese, Dundika négy óra tájban kanyarodott be az udvarba.

Pápai Joci és a felesége is megérkeztek pénteken Fotó: Bors

A páros egy fehér Mercedes­szel jött, hétköznapi öltözetben, az arcukon némi izgalommal. Nem csoda, életük nagy napja közeleg: tíz év után végre hivatalosan is megerősíthetik szerelmüket.

Majka és Dundika fehér autóval gurult be

Majka és Dundika fehér autóval gurult be
Fotó: Bors

A birtokra való bejutás egyébként csak nekik volt könnyű, aki nem volt meghívva, an­nak esélye sem volt megközelíteni a helyet. Pénteken több olyan autót láttak, amelyik a főútról lekanyarodva megpróbált az étterem közelébe jutni, de a parkolóban egy elegáns fiatalember állta útjukat, aki papírral a kezében faggatta az arra járókat, hogy fel vannak-e írva a vendéglistára. Aki nem szerepelt a névsorban, az már fordulhatott is vissza, nem volt mese.

A biztonság szemmel láthatóan az egyik legfontosabb kritérium volt Majkáék részéről ezen a jeles napon. A zenész és a barátai szerettek volna egy pár napra eltűnni a kíváncsi szemek elől, megtartani maguknak a boldogságukat.

Szekszárdi Bodri pince: itt kelnek egybe Majkáék
Fotó: Bors

Azt, hogy mennyire gondolta komolyan Majoros Péter a diszkréciót, jól mutatja, hogy a Borsnak is megüzente:

„Leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök!”

A hírek szerint a zenész halálosan ko­molyan gondolta, hogy lesznek olyan kíván­csiskodók, akik akár a levegőből is, de szeretnék lefotózni a ceremóniát, ezért beszerzett egy olyan kémfilmekbe illő kütyüt, amelyik megzavarja és mozgásképtelenné teszi a közelébe repülő drónokat. Pedig a Borsnak természetesen szándékában sem volt drónokat küldeni Majkáék fölé.

Nem lehetnek drónok az esküvőn

Az év sztáresküvőjének első napja még csak a lazulásról szólt. A megérkezett vendégek beszélgetéssel s szolid poharazással töltötték az időt.

Ma, szombaton további hírességek teszik tiszteletüket a lagzin, a ceremónia, melynek keretében örök hűséget fogadnak, kora délután lesz, este pedig, ahogy Majkát és a barátait ismerjük, egy féktelen buli veszi kezdetét.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?