HŰHA

Majka teljesen kiakadt, nyíltan beszélt a betegségéről

Majka kénytelen volt lemondani a csütörtöki koncertjét betegség miatt. A rajongók aggódtak, a rapper most elárulta, mi áll a háttérben.
címkék:
  • Szerző: ripost

Majka keményen beszólt azoknak, akik azzal támadták, hogy biztosan a koronavírus elleni oltás egy kései mellékhatásaként lett beteg, esetleg épp azért kellett lemondania a koncertjét csütörtökön, mert nem hatott az oltás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper most egy hozzászólásban öntött tiszta vizet a pohárba: elmondta, nem koronavírusos, csupán egy átbulizott éjszaka miatt betegedett meg. Viszont a pénteki, győrvári koncertjét is lemondta.

majka

Majka elmondta, milyen betegséggel küzd
Fotó: YouTube

„Akkor most bármikor beteg lesz valaki az az oltástól van? Eszem megáll... Ez az oltás nem működik egy egyszerű megfázásra. Sem a rák ellen, sem az AIDS ellen, sem a körömgomba ellen. Agymosott idiótáknak neveznek minket azok, akik szerint Bill Gates meg az illuminátus akarja becsipppelni az egész Földet. A harmadik koncert után bekarmoltunk, és reggelig kiabáltunk egy szórakozóhelyen. Ennyi... Nyilván nem akartam, de megfáztam keményen... Ebben mi a a f****m a furcsa…” – fakadt ki Majka a bejelentését tartalmazó poszt kommentjei között a Facebook-oldalán.

A rajongók megnyugodtak, hogy a kedvencük nem komoly betegséget kapott el, csak egy kis megfázást.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?