HŰHA

Már készül a királyi család: Meghan és Harry meg fogja gondolni magát

A hercegi párnak gyorsan elege lehet a paparazzókból.
  • Szerző: Ripost

A királyi család tagjai már azt tervezgetik, hogy hogyan fogadják vissza Harry herceget és Meghan Markle-t az Egyesült Királyságba. Attól tartanak ugyanis, hogy a paparazzók el fogják őket üldözni Kanadából – írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A családhoz közeli források szerint Károly herceg és Vilmos már felvette a kapcsolatot Sussex hercegi párjával, hogy elmondják nekik: visszatérhetnek az Egyesült Királyságba anélkül, hogy folytatniuk kellene hivatalos királyi feladataikat. A palota ugyanis aggódik, mert Harry és Meghan „sérülékeny” a család védelme nélkül.

Harry herceg és Meghan egyébként már kért zaklatás miatt figyelmeztetést a fotósok ellen, miután otthonukban próbálták őket lefényképezni. Meghan Markle-ről nyilvánosságra is került egy kép, amin fiával, Archie-val és két kutyájával sétál. A pár ügyvédei szerint az egykori színésznő engedélye nélkül készítette a felvételt egy bokorban rejtőzködő fotós.

„Mindenki egyetért, hogy a pár sérülékeny. Senki sem fogja azt mondani, hogy nem, nem jöhetnek vissza” – fogalmazott a forrás.

Sussex hercege és hercegnéje egyébként váratlanul jelentette be nemrégiben, hogy visszalépnek a királyi feladatoktól, fejtörést okozva ezzel II. Erzsébetnek és a család többi tagjának is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?