HŰHA

Már meg is van az eredmény, Kis Grófo teljes életmódváltásba kezdett

A sztárra az orvosai ijesztettek rá, családja miatt pedig szigorú diétába és sportolásba kezdett.
  • Szerző: Ripost

Eddig három kilót sikerült magáról lefaragnia, de egy tízest szeretne ledobni a 26 éves Kis Grófo.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyár végén a mulatóssztár egyik fellépése után a kórházban kötött ki. Rejtélyes rosszullét gyötörte, amit erős hasi fájdalom kísért, az orvosok akkor megállapították: túlhajszolja magát. A Bulibáró akkor alaposan megijedt, a kórházban óvatosságra intették: ha nem áll le időben az egészségét romboló életmóddal, rosszul végezheti. Két hónappal a történtek után jobb hírekről számolt be a Blikknek az énekes.

„Diétába fogtam, sikerült is fogynom három kilót. A párom unszolására most már én is elhatároztam magam, a fő cél, hogy elérjem a 75-öt. Hál’ Istennek sokkal jobban érzem magam, és a mozgás is sokkal jobban megy” – mondta az énekes, és hozzátette, ez azért nagy eredmény, mert eddig akármivel próbálkozott, nem sikerült fogynia. Sőt, nemhogy faragott volna a kilókból, évről évre egyre gyarapodott az énekes súlya. Miután megjárta a kórházat, és a családra is alaposan ráijesztett, végleg elhatározta magát, ezúttal lefogy, és ebben neje, Tünde sem ismer pardont. Az asszony mindent elkövet, hogy ura egészségét helyrehozza, ebben még a gyerekek is támogatják.

„Egy személyi edző segít nekem abban, hogy milyen edzést végezzek, kardiózni szoktam, például futópadozni. Nagyon elszántam most magam, amiért a szüleim is büszkék rám és a gyerkőcök is örülnek. Armandóka nagyon aranyos, mindig kell neki képet küldenem az edzőteremből, hogy bebizonyítsam, hogy csinálom rendesen a feladatokat” – nyilatkozta Kis Grófo, és azt is elárulta, elsősorban a családja miatt vágott bele az életmódváltásba.

„Ők a legfontosabbak számomra, már csak miattuk is muszáj vigyáznom az egészségemre, hogy mellettük tudjak lenni. Nem csak azért fogyózom, hogy jobb legyen a formám, nem is szeretnék túlságosan lefogyni, mert nem állna jól. De hogy a feladataimat el tudjam végezni és a színpadon is helytálljak, kénytelen voltam változtatni” – tette hozzá az énekes, aki továbbra is teljes erővel koncertezik.

A diétáját felesége, Tünde állítja össze és tartatja be Grófóval. Egyedül vasárnaponként csalhat, amikor összeül a nagy család ebédre.

„Most nincsenek rántott ételek, inkább csak natúr húsokat eszem, köretnek rizst. A krumpli nagy kedvencem, azt borzasztó nehéz volt elhagynom. Kenyeret és szénsavas üdítőt eddig sem fogyasztottam, azzal nem volt gond, de a körettel bajban vagyok. Ezek mellett több zöldséget és gyümölcsöt eszem, ami nem nehéz, mert a jót könnyű megszokni” – magyarázta Grófo, aki a lassú és tartós fogyásban hisz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?