HŰHA

Másodszorra menti meg a nagyi Győzikét a NAV-tól

A showman állítása szerint szegény környezetből származik, most mégis azt mondja, hogy milliomos nagymamájának köszönhet mindent.
  • Szerző: ripost

Múlt hét csütörtökön a NAV emberei egy budapesti pénzintézetben razziáztak, Gáspár Győző elrejtett vagyonát foglalták le, összesen 194 millió forint értékben – ugyanis a showmant sikkasztással és költségvetési csalással gyanúsítják. Azóta megy a találgatás, hogy honnan lehetett ennyi pénze Győzikének.

A showman azonban megdöbbenő állítással állt elő: ezt az óriási összeget is a sokat emlegetett Maris mamától kapta a családja.

Győző azzal védekezik, hogy a nagymamája halála előtt 400 millió forint értékű ingatlant és pénzt örököltek, elvégre ő volt az idős asszony szíve csücske, akinek minden pénzt megért a boldogsága!

Az idős asszony állítólag földterületekből és kárpótlási jegyekből gyűjtött össze félmilliárd forintot, ami már csak azért is érdekes, mert Győzike többször elmondta, mennyire szegényes gyermekkora volt.

De vajon honnan származik a pénz, és mi az alapja a showman ellentmondásos történeteinek? A választ elolvashatod a szerdai %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?