HŰHA

Mc Hawer teljesen átformálta az új kedvese külsejét

Mc Hawer még csak néhány hónapja alkot egy párt új kedvesével, de már most teljesen biztos benne, hogy ő az igazi. Át is alakította a barátnőjét.
  • Szerző: ripost

Bár még csak június óta alkotnak egy párt, hónapokon belül feleségül veszi a kedvesét Mc Hawer. A mulatós sztár odáig van 46 éves szerelméért, főleg, amióta megreformálta a hölgy öltözködését. A híresség szerint ugyanis a párja divatjamúltan öltözködött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Próbálom úgy kifejezni magam, hogy ne legyen bántó: azt szoktam mondani, hogy 'asszonyosan' öltözködik. Ő úgy akart kinézni, mint egy 46 éves, akinek van egy 20 éves fia. Mivel fehér bőre van, ezért rávettem arra, hogy szolizzon, neki és nekem is sokkal jobban tetszik, ha kicsit barnább a bőre. A hajviseletét is megváltoztatta, nem barna, hanem szőke és levágatta. Nagyon fiatalossá teszi, emellett az öltözködését is átalakítottuk. Mindent megtesz, hogy kövesse a stílusomat, szeretünk összeöltözni is. A párom vagány és belevaló, imádom!” – mondta el a Borsnak Hawer.

Újra szerelmes MC Hawer

Újra szerelmes MC Hawer
Fotó: Instagram

A híresség a szexről is kitálalt: állítása szerint menyasszonyával minden eddigi párjánál jobb az együttlét.

„Elképesztő, hogy mennyire más egy érettebb nővel az ágyban. Féltem egy kicsit, hogy talán nem fogom annyira kívánni és élvezni, de esküszöm, minden eddigi fiatal csajomnál jobb vele.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?