HŰHA

Megdöbbentő! Fegyvert fogtak az RTL Klub sztárjára!

A közönség egyik tagja támadt rá.
  • Szerző: KM

Nem mindennapi történetre derül fény Kasza Tibi konyhájában. Az élő internetes főzőműsor ma már komoly tévécsatornák nézettségeit is lekörözi és eddig is számos híresség tiszteletét tette a szadai "főzősuliban". Olyan krimibe illő történettel azonban még senki nem rukkolt elő, mint legutóbbi vendége.

A fellépésén brillírozó humorista poénjaira nem mindenki volt vevő. De ez érthető is, hiszen volt, aki épp azokban a pillanatokban lett rövidebb pár millióval, amikor nevetnie kellett volna. Erről így emlékezett meg az RTL Klub stand up-osa.

Fegyvert is fogtak rám, fellépésen! Egyszer volt. Soha többé nem lépek fel kaszinóban. Nagyon nehéz úgy szórakoztatni embereket úgy, hogy éppen akkor bukják a milliókat. És láttam ott a sarokban egy háromfős csapatot, akik úgy egész este méregettek. Ez úgy 5-6 éve volt. És látod úgy te is, hogy ezek be akarnak szólni. Készülnek…. és megtörtént a beszólás. És utána ennyit mondott a csávó: Ez műsor volt? Ez egy szar volt!

És annyit mondtam neki, szerintem intelligensen és finoman: Szólj a két barátodnak, ők majd elmagyarázzák és megérted. Ennyit találtam mondani. Lehet, hogy kicsit kekec volt. Viszont előrántott egy stukkert így (mutatja). Én viszont beszartam. A szó szoros értelmében.” – mesélte Dombóvári István, aki elárulta, menet közben már azt is elképzelte, hogy esik majd el, amikor eldördül a fegyver.

Nos, a jelek szerint nem húzták meg a ravaszt.

A teljes adást itt találod meg:

 

És ezeket olvastad már?