HŰHA

Megdöbbentő vallomás: majdnem feloszlott a magyar sztárzenekar

A Tankcsapda tagjai pszichológushoz jártak.
  • Szerző: ripost

Kevesen gondolták volna, hogy egy rockzenekar tagjai is elérhetik azt a pontot, mikor szakember segítségére szorulnak. A Tankcsapda elsősorban saját könyvük miatt vállalták be, hogy pszichológussal beszélgetnek, azonban a terápia ennél jóval több dologra is rávilágított.

"Ez egy hónapokon át tartó, hosszú folyamat volt. Mind a hárman órákat töltöttünk el ezekkel a beszélgetésekkel. Nem szerettünk minden alkalommal menni. Valamikor az ember lelkesebb, van, amikor egyáltalán nem, és csak púp volt a hátunkon ez a dolog. De annyira beleásott a lelkünkbe... Sok mindent megtudtunk egymásról" - kezdte a Spektrum Home-on futó, vasárnap adásba kerülő NőComment! című műsorban Lukács László, aki főként azért vállalta el a terápiát, hogy a róla kialakult képet egy kicsit új szemszögből láthassák a rajongók.

A zenekar dobosa szerint azonban komoly problémák is álltak a háttérben, úgy érzi, ha nem vállalták volna ezeket a beszélgetéseket, mára már lehet, hogy nem lennének egy csapat.

A pszichológus azt mondta rólunk, mikor eljöttünk, hogy olyanok vagyunk, mintha egy időzített bombán ülnénk. Volt benne valami. Nem jó irányba haladt a szekerünk, az biztos

. Én ezt már régóta éreztem, csak egy háttérembernek előre szólogatni nagyon nehéz" - mondta Fejes Tamás, aki szerint nagyon jót tett a csapatnak a terápia.

És ezeket olvastad már?