HŰHA

Meghan Markle, a hatásvadászat nagymestere

Az Oprah Winfrey-nek adott interjúnak olyan előzetest vágtak, mintha Harry és Meghan legalább 20 tragédiát éltek volna túl.
  • Szerző: The_M

Kiadták Meghan és Harry nagy, mindent feltáró tévés interjújának előzeteseit, amik azonnal nagy port kavartak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry és Meghan Oprah-nak adtak interjút

Harry és Meghan Oprah-nak adtak interjút (Fotó: YouTube)

A múlt héten Harry magát alázta James Corden show-jában, most pedig azon háborog mindenki, hogy mennyire hatásvadászra sikerült az a két rövid videó, amik az Oprah Winfrey interjút reklámozzák.

Az előzetesekben Meghan meg sem szólal, csak Harry beszél, akit könnyes szemmel figyel a felesége, miközben a terhes pocakját simogatja. A háttérben drámai zene szól, Oprah pedig olyan meghökkenve teszi fel a kérdéseket, mintha a két interjúalanya arról mesélne, hogy miként éltek túl egy lakástüzet, miközben lőttek rájuk és az égből sósavas eső hullott.

Pedig csak két amerikai hírnévre vágyó ember beszél neki arról, hogy miért nem akartak egy évszázadok óta működő rendszer tagjai lenni, ahol nem a saját akaratuk, hanem egy nép szolgálata az elsődleges.

A YouTube-on és a közösségi oldalakon meg is jelentek szép számmal azok a kommentek, melyek Meghan karrierjének legnagyobb alakításaként aposztrofálják ezt az interjút.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?