HŰHA

Megható születésnap: élő adásban találkoztak a Szomszédok sztárjai!

Csûrös Karola és Frajt Edit is októberben ünnepli a születésnapját.
  • Szerző: Ripost

Nyolcvanadik születésnapját ünnepelte Csűrös Karola! A színművésznőt, akit hosszú évtizedek óta a Szomszédok című tévésrorozatban játszott szerepével azonosítanak, egykori kolléganője, sorozatbéli lánya, Frajt Edit köszöntötte fel. A találkozás meghatóra sikeredett, és dupla apropója volt, hiszen Editnek is a napokban volt a születésnapja.

A színésznő egy apró titkot is elárult: Frajt Edit a Szomszédok idején rengeteget ráncolta a szemöldökét, ez pedig annyira zavarta Csűrös Karolát, hogy a forgatások alatt többször rászólt a kolléganőjére.

"Mikor forgattunk, szegénynek állandóan mondtam, hogy 'Homlok!'. Ez volt a jel, innen tudta, hogy baj van. Nem bírtam nézni, hogy egy gyönyörű fiatal nő így ráncolja magát!" - mondta el a művésznő a Mokkában.

Ismertségük már majdnem negyvenéves múltra tekint vissza, és bár az utóbbi időben kevesebbet találkoznak és beszélnek, a jó viszony megmaradt közöttük.

A két színésznő elárulta, hogy a mai napig előszeretettel azonosítják őket a Szomszédokban játszott karakterükkel. Sőt, míg korábban a nézők kerámiát akartak vásárolni Csűrös Karolától, az Életképekben nyújtott alakítása után már fogorvosi kezelésre szerettek volna bejelentkezni hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?