HŰHA

Meglepő dolog derült ki a TV2 csinos színésznőjéről

Nagy Kata kendőzetlen őszinteséggel vallott az Instagram-oldalán.
  • Szerző: RIPOST

Különös történetet osztott meg a rajongóival Nagy Kata! A gyönyörű színésznő elárulta, sokáig nem volt megelégedve a fogaival, ez pedig gyermekkorában több problémát is felvetett. Például azt gondoltad volna, hogy Kata jobb hüvelykujja kétszer akkora, mint a bal?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„A fogaim állapota nálam mindig kardinális kérdésnek számított. Alapvetően szépek voltak, de gyerekkoromban elkezdtem szopni az ujjaimat, és ennek következtében a két első fogam elég érdekes formát kezdett felvenni. Arról nem is beszélve, hogy a jobb hüvelykujjam azóta is kétszer akkora, mint a bal” – fogalmazott Kata, akinek nem ez volt az egyetlen problémája a fogával. Évekkel később egy szilveszteri buliban a pezsgős üveg miatt letört az egyik fogából egy darab, majd nem volt megelégedve a színével sem. Azóta minden felmerülő szépséghibát orvosolt a színésznő, a mosolya pedig egyszerűen irigylésre méltó!

#reklam - A fogaim állapota nálam mindig kardinális kérdésnek számított. Alapvetően szépek voltak, de gyerekkoromban elkezdtem izomból szopni az ujjaimat (can we talk about orális fixáció?) és ennek következtében a két első fogam elég érdekes formát kezdett felvenni. Arról nem is beszélve, hogy a jobb hüvelykujjam azóta is kétszer akkora mint a bal. 🤷🏼‍♀️ Úgyhogy anyukám ezen felbuzdulva szerzett nekem egy epic éjszakai fogszabályzót, ami a felső és alsó fogsoromat egy az egyben beborította és a számból kilógott egy kis pöcök, hogy azzal ki tudjam venni, nagyon barbár módon nézett ki, de alvásnál nem zavart és az ujjam többé nem talált utat a számba. Onnantól kezdve leszoktam káros hóbortjaimról és a következő foggal kapcsolatos élményem az volt, amikor 2009 szilveszterén nagyon nagyban voltam és ügyesen üvegből kezdtem pezsgőt inni a táncoló tömegből, úgyhogy annak rendje és módja szerint le is tört a fogamból egy kis darab. Ez nem zavart egyébként különösen, gondoltam egy kis szexepil elfér rajtam. 😅 Aztán az utóbbi időben egyre inkább elkezdett zavarni a fogaim színe. Semmi durvára nem kell gondolni, inkább az tűnt fel, hogy bizonyos rúzsok nem állnak annyira jól, plusz a szemfogaim kissé sárgásabb árnyalatok kezdtek el felvenni, mint amit indokoltnak tartottam. Sokáig ódzkottam a fogfehérítéstől, mert rengeteg rosszat hallottam róluk és nekem különösen érzékenyek a fogaim, illetve elriasztottak a már már zavaróan fehér, mű színű fehérített fogak. Aztán a @madenta_fogaszati_kozpont szakemberei nagyon kedvesen felajánlottak nekem egy otthoni fehérítő csomagot. A rendelő nagyon igényes, professzionális volt, az emberek borzasztóan kedvesek, úgyhogy rögtön nagyon bizakodó lettem. Az eredmény pedig magáért beszél szerintem, én legalábbis borzasztóan elégedett vagyok. A fehérítés alatt semmilyen kellemetlenséget nem tapasztaltam, nem lettek érzékenyebbek a fogaim sem. Kerestem nektek képet, amin jól látszott az eredeti probléma, bár meg kell mondjam, nem volt egyszerű, mert azt vettem észre, szinte csak zárt szájjal mosolygó képeim vannak, ami jól érzékelteti, hogy jobban zavart a dolog, mint gondoltam. => folytatás kommentben

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?