HŰHA

Meglepő helyzetbe került Győrfi Pál

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének nagy meglepetésben volt része, amikor megtudta, hogy legidősebb fiával különös helyzetben találkozik majd.
  • Szerző: Ripost

Történelmi pillanatnak lehettek szemtanúi a nézők kedd este, amikor a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorában Győrfi Pál a legidősebb fiának, Daninak adott interjút.

A 21 éves fiú évekkel ezelőtt az édesapja révén kezdett el érdeklődni a média világa iránt, és hamar kiderült, hogy nem csak hobbiról van szó.

Dani jelenleg kommunikáció és médiatudomány szakra jár a Budapesti Corvinus Egyetemre, így nagyon örült, amikor lehetőséget kapott a Petőfi TV-től, hogy társműsorvezetőként szerepeljen a csatorna népszerű műsorában. Győrfi Pál rendkívül büszke a fiára, főleg, hogy ő vendégként vett részt a keddi adásban.

"A Facebookról tudtam meg, hogy Dani beszélget majd velem a műsorban, és nagyon megörültem neki. Mindketten izgatottan vártuk a kedd esti adást" - mondta el a %%-nak az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

"Sosem szóltam bele Dani továbbtanulásába, bár bevallom, kiskorában még annak örültem volna, ha felnőttként életmentéssel foglalkozik. Régen sok tévés szereplésemre elkísért, talán ekkor tetszett meg neki a média világa. Örülök, hogy azt tanulja, amit szeretne, és hogy ebben sikeres is!"

Apa és fia a tévés szereplésen túl azt is tervezik, hogy a jövőben közös projektbe kezdenének.

"Danival tervezzük, hogy elindítunk egy online egészségmagazint. Mivel ő videoblogolással is foglalkozik, jobban ért az internetes világhoz, én pedig a tapasztalatomat adnám a közös weboldalhoz. Bízom benne, hogy ez az álmunk hamarosan megvalósul" - mondta el mosolyogva a szóvivő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?