HŰHA

Meglepő kijelentést tett a munkájáról Gelencsér Timi

Az Exatlon riportere nagyon élvezi a feladatát, ám egy dologra nem számított.
  • Szerző: Ripost

Gelencsér Timi az Exatlon Hungary versenyzőjeként debütált a TV2 csatornáján, most pedig, egy évvel később a műsor riportereként láthatják a nézők. A szépséges modell nagyon élvezi, amit csinál, ám bevallása szerint egyáltalán nincs könnyű dolga.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Nemrég még versenyeztem az Exatlonban, most pedig riporterként vagyok itt. Elég furcsa érzés, de szerintem tavaly kimaxoltam itt a versenyzést a 80 nap alatt. Úgy érzem, akkor mindent megtettem, amit tudtam, most pedig nagyon élvezem a pálya mellől nézni a történéseket” – kezdte Timi, aki azt is bevallotta, hogy nem egészen így képzelte a munkáját. Elmondása szerint könnyebb feladatra számított, de ennek ellenére is nagyon élvezi azt, amit csinál.

Sokkal könnyebbnek gondoltam a riporterkedést. Nagyon izgalmas volt belelátni az elején, de annyi mindenre kell figyelni, hogy az valami egészen elképesztő. Hogyan fogom a mikrofont, hogy gesztikulálok a kezemmel, odafigyelni az interjúalanyomra, hogy mit fog reagálni, milyen irányt vesz a beszélgetés, és még sorolhatnám. Ahogy említettem, sokkal könnyebbnek gondoltam, de úgy érzem, hogy valamennyire sikerült belerázódnom” – árulta el Timi.

És ezeket olvastad már?