HŰHA

Megmérgezték a magyar műsorvezetőt és feleségét

Már nem először rendeltek az ominózus étteremből, ám most mindkettejükön kifogott a brassói aprópecsenye.
  • Szerző: Ripost

Ártatlan étkezésnek indult, mégis durva fertőzés lett Boros Lajos vacsorájának vége. A műsorvezető felesége az egyik bevásárlóközpontban vásárolta meg az előre elkészített brassói aprópecsenyét, ám arra egyikük sem számított, hogy a nem otthon főzött étel miatt kemény árat kell fizetniük.

A két adag étel ugyanis romlott volt, azonban ez csak jóval az elfogyasztás után derült ki számukra.

Boros és felesége nem sokkal később, két különböző helyszínen lett rosszul, a gyomorrontás jellemző tüneteit produkálták. A műsorvezető a rá jellemző humorral reagált a kellemetlen helyzetre, ezt pedig a Facebook-oldalán is megosztotta a rajongókkal.

„Hozott az én asszonyom egy ötbetűs bevásárlóközpontból vásárolt kis vacsit, brassói becenévvel, majd elváltak útjaink, aztán, mintha egyeztettük volna az óráinkat, ugyanazon pillanatban, két helyszínen, de pontosan egy időben fakadtunk hányva alul-felül."

A fajansz akusztikája bassz-bariton volt, mint egy berekedt hajókürt. Köszönjük!

– fogalmazott Boros.

A %% megkereste a műsorvezetőt, aki elmondta, hogy bár nehéz órák állnak mögöttük, már ő is és a felesége is sokkal jobban vannak. Szerencsére nem kerültek kórházba.  „Az egyik fővárosi hipermarketben van egy étterem, ahol jellemzően rendkívül jó ételek vannak. Nem ez volt az első alkalom, hogy ott vásároltunk, korábban ettünk már ott finom paprikás csirkét nokedlivel, most pedig a feleségem brassóit hozott haza."

Másnap, amikor ő már Velencén nyaralt az unokákkal, hívott, hogy nagyon rosszul érzi magát, a hideg izzadtság is kiverte

 - mondta el a műsorvezető, aki további hajmeresztő részletekkel szolgált az esetről.

Hogy mit mondott még Boros Lajos, elolvashatod a pénteki %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?