Létrehozva: 2020.01.20.

Megmutatták smink nélküli arcukat a magyar hírességek

A magyar hírességek körében is egyre népszerűbb natúr arcot villantani a világhálón. Többek között Mádai Vivien, Várkonyi Andrea és Mihalik Enikő is olyan pillanatokat osztott meg az életéből, ahol bizony smink nélkül és kócos frizurával láthatóak.

A kamerák előtt mindig a tökéletes arcukat mutatják a magyar hírességek, azonban a hétköznapokban ők is inkább a természetességre törekednek, és a rajongóikat is erre buzdítják. Mutatjuk, hogy néznek ki festék nélkül a legszebb sztárok!

Fotó: Pixabay

Tóth Gabinak nincs ideje szépítkezni a baba mellett

Az énekesnő le sem tagadhatná, hogy élete legboldogabb időszakát éli férjével, Krausz Gáborral, és kislányukkal, Hannarózával. Azt azonban Gabi sem titkolja, hogy az anyaság bizony sok lemondással jár. A megszokott reggeli rutint ugyanis felváltotta a gyermeknevelés, így az újdonsült édesanyának nincs ideje szépítkezni.

„Tényleg igaz, hogy a gyermek mellett érzi az ember igazán az idő múlását! Ő egyre nagyobb és erősebb, nekem meg egyre jobban áll a smink! De ezt a képet most még bevállalom” – írta az Instagram-oldalán Gabi, aki büszkén mutatta meg natúr arcát.

Előszeretettel mutogatja szeplős arcát Mádai Vivien

Minden reggel a Mokka élő adásában tökéletesen kisminkelve üdvözli a tévénézőket Mádai Vivien, pedig a csinos műsorvezetőnek igazából semmi szüksége a különböző kozmetikumokra, hiszen festék nélkül is nagyon szép az arca. Mivel a munkája naponta megköveteli a sminket, bőre puhasága és feszessége érdekében a szabadidejében rögtön megszabadul a rengeteg „vakolattól”. Ráadásul nyáron, amikor sok időt tölt a Balatonnál, szinte sosem használ kozmetikumokat. Előszeretettel mutogatja szeplőit az Instagramon, amik rajongói szerint különleges karaktert is adnak az arcának.

„Nem is nagyon értek a sminkeléshez. Ha például lemegyek az oviba, akkor teljesen natúr az arcom, semmit nem kenek fel. Nem szeretem a nagy dívás sminket sem, ami adás alatt van rajtam. Ettől menekülök, mosom is le egyből” – mondta el Lilunak nemrég Vivien.

Várkonyi Andrea bátran vállalja természetes arcát

A Life TV műsorvezetőjét minden adás előtt egy szépségosztag készíti fel, ám amikor nem forognak a kamerák, a lehető leghamarabb szabadul a sminktől. És milyen jól teszi! Andi ugyanis a felesleges vakolat nélkül is nagyon bájos, ráadásul jó példát mutat ezzel a fiatalabb generációnak is. A műsorvezető célja ugyanis nem más, minthogy rávilágítson arra, hogy a nők festék nélkül is gyönyörűek. Éppen ezért, Mádai Viviennel az oldalán, a Micsoda Nők! műsorában a kamerák előtt mosták le a sminkjüket.

Tolvai Reni a boltba sem megy le smink nélkül

Az énekesnő mindig nagyon figyel a megjelenésére, ritkán lehet látni róla egy-egy fotót, amin nincs kisminkelve. Reni ennek az okát is elárulta: szeretné, ha az emberek a megszokott arcát látnák, ha esetleg felismerik az utcán, ezért még akkor is kozmetikumokat használ, mielőtt leugrik a boltba.

Fontos számomra, hogy ha valaki felismer, akkor azt a Tolvai Renit lássa, amihez hozzá van szokva. Ragaszkodom hozzá, hogy mindig rendben lássanak, így még a boltba sem szaladok le smink nélkül, kényelmetlenül érezném tőle magam” – nyilatkozta korábban az egyik napilapnak az énekesnő, aki annyira tökélyre fejlesztette a sminkes tudását, hogy a legnagyobb márkák is szívesen dolgoznak vele.

A modell is csak ember

Mihalik Enikő nem csinált belőle hiúsági kérdést, megmutatta a nagyvilágnak, hogy hiába szupermodell, bizony ő sem tökéletes. A minap fejezett be egy nagyobb fotózást, ám a rengeteg smink nem kímélte meg a bőrét. Enikő az Instagramon mutatta meg natúr arcát, ami után azonnal bejelentkezett egy kozmetikai kezelésre.

„Az elmúlt hetekben érzem, hogy megfáradt a bőröm, ahogy én is. Televagyok piros pöttyökkel” – írta a képhez a világhírű modell.

Fotó: Mihalik Enikő / Instagram

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Drámai végjáték a Magyar Kupa elődöntőjében

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

mandiner.hu

Varga Barnabás után újabb magyar válogatott támadót figyel a Fradi

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

magyarnemzet.hu

Brutális, akár 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk hazánkban is

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Megdöbbentő vallomás: Young G Béci felesége ezért hagyta ott a modellszakmát

HŰHA

Bochkor Gábor nem kertelt, megvan a véleménye arról, amit Ábel Anitáék csináltak

HŰHA

Ezen besírsz! Ezzel a világsztárral keverték össze a magyar énekesnőt

HŰHA

Csúnyán megfenyegették Curtist, csattanós választ adott