HŰHA

Megőrülsz a legújabb frizuratrendtől, Meghan Markle divatot teremtett

Ezt a hajat bárhol és bármikor viselheted, könnyed leszel és elegáns. Kell ennél több?
  • Szerző: Ripost

A Pinteresten a legkeresettebb esküvői frizurák között Meghan Markle "hanyag kontya" szerepel. A rajongókat teljesen elvarázsolta ez a laza, mégis elegáns frizura, amelyet nemcsak hogy könnyű elkészíteni, de bármilyen alkalomra tökéletes. 

A hírességek már a vörös szőnyegen is követik Meghan stílusát. Hasonló kontyot viselt már többek között Gwyneth Paltrow, Gigi Hadid, de még Nicole Kidman is - írja a Daily Mail.

A celebek keresett fodrásza, Anthony Nader azt mondta erről a frizuráról, hogy az benne a legnagyszerűbb, hogy az edzőteremtől kezdve, a munkahelyen át, de még az éjszakai koktélozáshoz is tökéletes, ráadásul minimális erőfeszítést igényel. Ezzel a trükkel egyszerre lehetsz természetes és roppant elegáns.

A szakember szerint akkor a legkönnyebb elkészíteni ezt a laza kontyot, ha nem frissen mosott a haj, hiszen akkor könnyen szétcsúszna. Némi hajlakkot érdemes használni a tartás érdekében, de egyébként csak hátul össze kell fognod a hajad és kontyot formáznod. Az teszi majd még különlegesebbé a megjelenésed, ha néhány tincset oldalt leengedsz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?