HŰHA

Megtalálták György herceg cuki hasonmását

Katalin helyében gyanakodnánk, mert ez a kisfiú ugyanúgy néz ki mint a Vilmossal közös első gyermekük.
  • Szerző: E.J.

A tíz hónapos Alfie Simmons-Ronco Surrey-ben lakik, és teljesen úgy néz ki, mint a brit trónörökös, a hároméves György herceg.

A kisfiúnak ugyanolyan barna szemei vannak, de a haja és az orra is teljesen ugyanolyan, mint Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekének.

Alfie édesanyja, Fabiana elmondta, ő maga nem vette észre a hasonlóságot, csak akkor, amikor az utcán idegenek hívták fel erre a figyelmét.

Idős hölgyek jöttek oda hozzám a boltban, és ámuldoztak, hogy a fiam teljesen úgy néz ki, mint György herceg.

Az anya még ezután sem látta a hasonlóságot, csak hetekkel később tudatosult benne, hogy van valami abban, amit az ismeretlenek mondtak neki.

A hasonlóság pedig valóban szembeötlő, mindenki láthatja maga is ezen a képen.

"Nagyon furcsa most már látni az egyezőségeket, hiszen néztem a tévében, ahogy évekkel ezelőtt Vilmos hercegék hazavitték a kórházból György herceget" - mesélte Fabiana, aki ezek után teljesen megszállottja lett a királyi családnak.

Fiának, Alfie-nak azóta csakis ugyanolyan ruhákat vesz, mint amilyeneket a trónörökös hord, galléros ingeket és hosszú, kék zoknikat. Bár azt mondja, nem akarja mini-György herceggé változtatni fiát.

Ha esetleg a kis Alfie a jövőben is hasonlítani fog leendő királyára, akkor akár munkát sem kell majd keresnie: esetleg lehetne a herceg dublőre, így ameddig György herceg élvezné a feltűnés nélküli életet, ő elláthatná a királyi kötelezettségeket.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?