HŰHA

Megváltoztatott mindent Palik László életében, őszintén beszélt a döntésről

A tévés elárulta, hogy gyermekei miatt kezdett el odafigyelni saját testi épségére.
  • Szerző: Ripost

Palik László a múlt évét és az ideiből is jó néhány napot Dominikán töltött az Exatlon Hungary forgatásai miatt. A Forma 1 egykori kommentátora eleinte nem akarta vállalni a műsort, de napról napra újra megszerette a tévézést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Imádom a munkámat, szeretem azt, amit csinálok, kitűnő emberekkel, nagyon jó kollégákkal vagyok körülvéve, és itt lehetőségünk van az elmélyült alkotómunkára” – mondta az 58 éves Palik a Borsnak. A tévés a lapnak arról is beszélt, miért hagyta abba 50 éves korában az autóversenyzést, ami hatalmas szerelem volt az életében.

„Eredménytelenül nem szerettem volna, ez volt az egyik része. A másik része, hogy akkortájt született meg a harmadik gyermekem, Vince kisfiam. Azt éreztem, hogy van három gyerekem és azt a három gyereket fel kell nevelni, el kell kísérni. Imádom, amit csinálok, imádok autóversenyezni, imádok hétről hétre különböző versenysorozatokban küzdeni, rohanni körbe a világon. De elkezdtem azon is gondolkodni, amin előtte soha, hogy mi történik, ha nagyon összetöröm magam” – magyarázta a műsorvezető. Palik László ma is követi a Dakar rali eseményeit, de már tompult benne a hiányérzet a versenyzés iránt.

Szerinte az Exatlon és a Dakar annyiban nagyon hasonlít egymásra, hogy mindkettő egy maratoni, terheléses versenysorozat. A rengeteg harc és megpróbáltatás miatt Palik nagyon tiszteli a műsor harcosait.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?