HŰHA

Menekül a kérdések elől a Katona, lerakják a telefont

A Ripost megkereste a liberális intézmény sajtósát, hogy megtudjuk, miért vártak eddig a bejelentéssel és miért van súlyos ellentmondás a színház és Gothár közleménye között. Nem kaptunk választ, sőt szinte a kérdéseinket sem tehettük fel.
  • Szerző: Ripost

Bár Gothár Péter szerdán egy hivatalos közleményben elismerte, hogy ő a zaklató rendező, a Katona József Színház továbbra is titkol valamit. A liberális teátrum közleményében ugyanis az áll, hogy a szóban forgó munkatárs több színésznőt is zaklatott, Gothár viszont csak egyetlen, tavaly történt esetet ismert be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

„Erkölcsileg elfogadhatatlan módon közeledtem színházunkban egy munkatársnőhöz” – fogalmazott a botrányba keveredett rendező.

A megkereste a Katona József Színház sajtósát, hogy megtudjuk, hogy feltegyük kérdéseinket. Kíváncsiak voltunk arra, hogy miért van ellentmondás a két közlemény között, és persze arra is, hogy miért titkolták eddig a kínos ügyet. Érdeklődtünk volna arról is, hogy mi szükség volt titoktartási szerződést aláíratni a színészekkel.Nem lettünk okosabbak, hiszen a magát teljesen átláthatónak tartó liberális teátrum kitért a válaszadás elől.

Fotó: Ripost

„Megértjük a sajtó érdeklődését, de a közlemény szövegénél többet nem szeretnénk nyilatkozni” – hangzott a szűkszavú válasz, majd amikor arról kérdeztük, hogy a két közlemény között érzékelhetően súlyos ellentmondás van, ez a válasz érkezett:

„Köszönjük szépen a kérdéseket, viszont hallásra.”

De vajon miért menekül a színház a válaszok elől?

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?