HŰHA

Mesés helyen vakációzik Keresztes Ildikó

Az énekesnőnek valóra vált az egyik régóta dédelgetett álma!
  • Szerző: RIPOST

Régóta dédelgetett álma vált valóra Keresztes Ildikónak! Az énekesnő hátrahagyta a munkát, repülőre ült és egyenesen Balira utazott, hogy kipihenhesse az elmúlt időszak fáradalmait. Ildikó bevallása szerint az indonéz szigetre már évek óta tervezte az utazást, ám egészen mostanáig halogatta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Ahogy megérkezett a szigetre a rajongóinak készített egy fotót, majd egy élménybeszámolót is ígért a felejthetetlen kalandról.

„Valóra vált egy bakancslistás álmom! Nagyon régóta szerettem volna ide eljutni, alig várom az előttem álló élményeket. A feszített tempójú életemben, ha megállok pihenni és tehetem, akkor szívem szerint a napsütést, tengert, természetet választom!” – fogalmazott az Instagram-oldalán az énekesnő.

Valóra vált egy bakancslistás álmom 🥾✅ Nagyon régóta szerettem volna ide eljutni, alig várom az előttem álló élményeket! 🥰 A feszített tempójú életemben ha megállok pihenni es tehetem, akkor szívem szerint a napsütést, tengert, természetet választom! • • • #baliindonesia #bali #exploreindonesia #fedezdfelbalit #szabadságon #keresztesildiko #pihenés #mutiholjársz #mutiholvagy #emlékgyűjtés #ildiutazik #rockladyutazik #szeretemazéletem #fedezdfelavilágot

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?