HŰHA

Mi lesz a vége? Így döntött Joshi a házasságáról

Pár hete robbant a hír: válságban Joshi Bharat házassága. Úgy néz ki, pont kerülhet a végére.
  • Szerző: Z.B.

26 év házasság után Joshi Bharat kapcsolata válságba került. A műsorvezető azonban nem szeretné csak úgy eldobni, küzdeni szeretne érte. Úgy gondolja, ez a mélypont az új életük kezdete lehet, amiben sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolatuk.

A műsorvezető úgy véli, hogy azért távolodtak el egymástól Csillával, mert ő sokat mozog a világban, míg felesége a klasszikus családanya szerepét tölti be. Mivel a lányuk már egyetemre jár, kirepült, ezért Csilla talán nem találja a helyét ebben az új helyzetben. Joshi szerint "új feladatot" kell találniuk az asszonynak, közösen.

"...talán kezdte kiszolgáltatottnak érezni magát. Ebből keletkeztek a feszültségek. Az is lehet, hogy nem figyeltem eléggé rá. Most úgy gondolom, hogy új feladatot kellene találnunk a számára. Így az önállóságot és a felelősséget érezve, visszatérne az önbizalma, lelkesedése

- mondta a műsorvezető Story magazinnak.

Joshi úgy érzi van megoldás, és egyikük sem akarja eldobni magától a kapcsolatukat.

"A házasságom megmentése önvizsgálatról, kompromisszumról és kommunikációról szól, és a legfontosabb az idő. Időt kell adni egymásnak, az elmúlt pár hónap erre még nem elég. ... Időt kell adni a feldolgozáshoz. Ez a folyamat elindult. A válságot egyetlen ember nem tudja megszüntetni, ez kettőnkön múlik. Most úgy látom van megoldás. Egyikünk sem akarja kidobni ezt a kapcsolatot az ablakon" - nyilatkozta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?