HŰHA

Micsoda fotó, fürdőruhára vetkőzött a várandós műsorvezető

Tatár Csilla a terhessége alatt sem hagyott fel a sportolással.
  • Szerző: RIPOST

Különleges fotót tett közzé Tatár Csilla! A műsorvezető a várandóssága alatt sem pihen, folyamatosan dolgozik, de a sport sem marad ki az életéből. Csilla a futócipőjét fürdőruhára cserélte le, és heti egy alkalommal eljár úszni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Erről egy fotót is megosztott az Instagram-oldalán, amin fürdőruhában áll a medence szélén.

„Szerencsére a mostani terhességemnél tudok sportolni, a heti egy úszást is beiktattam. A várandósság alatti sport viszont nekem is újdonság volt, így én is kikérdeztem a dokimat mindenről, mielőtt nekiindultam volna” – fogalmazott Csilla, aki posztjával rengeteg kismamának adott kedvet a sportoláshoz.

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy hányszor szoktam, spiccelve, lábfejet visszafeszítve nekiindulni a víznek! 🏊‍♀️😅 Nos, csak eme poszt kedvéért próbáltam kecses lenni! #se😋 Innen is köszi @sugar_kinga_photo, hogy megörökítetted, ezt a nemes pillanatot!😂 Szóval, szerencsére a mostani terhességemnél tudok sportolni, a heti egy úszást is beiktattam, de erről írtam már Nektek korábban. ✌ A várandósság alatti sport, nekem is újdonság volt, így én is kikérdeztem a dokimat mindenről, mielőtt nekiindultam volna.🏊‍♀️🏃‍♀️ Most hétvégén a BabaMama Expon az Arénában, rengeteg érdekes beszélgetés és szakértői tanácsadás is lesz, a sport és kismamaság témajával kapcsolatban! Emellett számtalan babás-gyerekes kiállítóval is találkozhattok.🥰 Babával és nagyobb gyerekkel is érdemes kinézni, elég színes a programkínálat!🥰🤰 #reklám #babamamaexpo #babamama #babasrendezveny #babavaras #hakibujthamegnemmegyunk

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?