HŰHA

Micsoda fotó, már ekkora a pocakja Vajna Timi várandós húgának

Palácsik Lilla sugárzik a boldogságtól!
  • Szerző: Ripost

Palácsik Lilla és férje le sem tagadhatnák, mennyire boldogok! Ez nem is csoda, hiszen hamarosan megszületik első gyermekük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lilla a babavárás minden pillanatát dokumentálja, sőt a követőivel is megosztja ezeket. Ezúttal a pocakját mutatta meg, a fotóért pedig odáig vannak a rajongói.

Fotó: Markovics Gábor

Legutóbb pedig az is kiderült, milyen nevet szánnak a kicsinek.

„Mi nagyon szeretnénk a Noah nevet adni neki, de elvileg még nincs engedélyeztetve itthon, úgyhogy most írunk kérvényt. Nagyon sok gyereknek adják ezt a nevet mostanában, de ott van mellette egy magyar név is” - mondta a Mokkában Lilla.

Igen-Igen! Tudom, hogy késő van, de ebbe a képbe szerelmes lettem😍🥰 Várunk téged kisfiúnk 💙👼🏼 Igaz ma én voltam a fotós, @kelemenheni barátnőmről , szerelméről @robertfeczesin -ről és a pocaklakójukról készítettem fotókat, ám mégis készült rólunk is pár kép🥰 Heninek beállítottam a kamerát és lőtt rólunk pár képet, ez lett a kedvenc😍 Nektek hogy tetszik? Ugye megérte ilyen sokáig fent maradnom🙄💕 muszáj volt ezt a képet megszíneznem, hogy meg tudjam veletek osztani🥰🙃🙂 Holnap pedig szépen elkezdem Heniék képeit is😘 @lillapalacsikphotography Köszönöm a csodás sminkem: @buslillus 🥰

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?