HŰHA

Micsoda kémia: Csak úgy izzik a levegő a Dancing with the Stars két versenyzője között

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan vitathatatlanul az egyik legerősebb versenyzőpárosnak számít a Dancing with the Stars-ban. Ehhez persze a ritmusérzéken és a tehcnikai tudáson kívül az is kell, hogy két ember már az első percben azt érezze: tökéletesen működik köztük a kémia!
  • Szerző: Doris

Hétről hétre beszédes fotók készülnek Gelencsér Tímeáról és partneréről, Hegyes Berciről a Dancing with the Stars stúdiójában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

Árulkodó pillantások, érzéki mozdulatok kísérik a produkciójukat, amivel rendszerint az élmezőnyben végeznek, sőt, múlt szombaton egy szenvedélyes paso dobléval meg is nyerték az adást a zsűri pontszámai alapján. Nem csoda, hogy a fél ország azt találgatja, vajon alakul-e valami köztük? Hiszen mindketten szinglik...

Fotó: Bors

Nos, azt Berci sem tagadja, hogy már az első találkozásukkor működött köztük a kémia és azóta is álomszerű a viszonyuk. Súrlódásnak, veszekedésnek helye nincs!

Fotó: Keller Mátyás

„Az összes néző össze akar minket hozni, azt mondják, gyönyörűek vagyunk együtt. Természetesen nagyon vonzónak találom Timit, de hát ki az, aki szerint ő nem gyönyörű? Az első próba óta működik köztünk a kémia, olyan értelemben, hogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Eddig semmilyen vita, feszültség nem volt köztünk, Timi kiveszi a részét a koreografálásból is, remek ötletei vannak. Bár korábban elárulta, hogy nehezen nyílik meg, úgy érzem, egyre jobban megbízik bennem” – kezdte a -nak Berci, akinek egyébként a műsor óta jelentősen megnőtt a rajongótábora, rengeteg nő követte be, akik bizony nem is nagyon fogják vissza magukat. Randira csábító üzenetekkel, intim fotókkal bombázzák a fiatal táncost, aki azonban nem igazán nyitott az efféle ismerkedésre.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Ami pedig Timit illeti, nekiszegeztük a kérdést: vajon el tudja képzelni, hogy elmélyüljön a kapcsolatuk?

„Nos, csak azért, mert a nézők azt akarják, nem fogunk összeállni, mint két kicsi legó. Máskülönben most nem is ez a pioritás, hanem a verseny. Annak nagyon örülök, hogy ennyire jóban vagyunk és jól haladunk a táncokkal” – jelentette ki határozottan Berci.

Kihagyta az élő showt, mert elkapta a koronavírust

Timi rossz hírt közölt tegnap az elő showban. Megfertőződött a koronavírussal, ezért ki kellett hagynia a műsort. Mint megtudtuk, szerencsére nincsenek tünetei, de szomorú volt, hogy nem állhatott színpadra.

 

És ezeket olvastad már?