HŰHA

Milliókért bérel csodálatos luxuslakást Los Angelesben Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye idővel majd házat szeretne venni az angyalok városában, addig viszont egy kényelmes penthouse falai között tölti a napjait.
  • Szerző: ripost

Los Angeles egyik legexkluzívabb felhőkarcolójában tölti a karantént Vajna Tímea.

Andy Vajna özvegyének nem titkolt terve, hogy Amerikában telepedik le, a minden igényt kielégítő családi otthont azonban még keresi, de addig is igyekszik kényelemben élni.

Fotó: Ripost

A negyven emelet magas, üvegfalú építmény egyik lakását Tímea bérelte ki: az ingatlanból kilátása nyílik Los Angeles pazar helyszíneire, a kényelmét pedig medence, szauna és a legmodernebb technikai berendezések biztosítják.

A Blikk értesülései szerint az apartman legdrágább lakásai akár havi húszmillió forintba is kerülhetnek, Tímea azonban szerényebb összegért, havi hárommillió forintnak megfelelő dollárért bérli az otthonát.

„Tímea nem a legdrágább penthouse-ban lakik, hanem egy kisebb lakást bérel, amelynek az ablaka a Hollywood Boulevardra néz. Annak most körülbelül hárommillió forintnyi dollár lehet a bérleti díja. Andy úgy ismerte Hollywoodot, mint a tenyerét, és rengeteg barátja van, így már a kezdetekkor le tudott csapni erre a szuperlakásra” – árulta el a Blikknek egy bennfentes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?