HŰHA

Milliókkal verték át rokonai Bódi Csabit

Már két éve építkezik, de még mindig nincs kész a háza...
  • Szerző: Ripost

Bódi Guszti kisebbik fia, Csabi két évvel ezelőtt kezdett építkezni, ugyanis a régi házukat már kinőtték. Pár éven belül fia, Csabika is megnősül, ezért nagyobbra van szükségük. A zenész azonban csúnyán megütötte a bokáját, hiszen több millió forinttal károsította meg a kivitelező, aki ráadásul a rokona is!


Nem megy zökkenőmentesen Bódi Csabi építkezése, már több millió forinttal rövidítette meg a kivitelező! „Két évvel ezelőtt kezdtem el építkezni. De sajnos tönkrementem emiatt! Szépen lehúztak, úgy anyagilag, mint erkölcsileg és lelkileg. A rokonomat kértem meg, hogy építse fel az új házam, de sajnos sok-sok milliót buktam el miattuk. Nem elég, hogy elúszott egy csomó pénzem, de rengeteg dolgot elszúrtak, aminek a helyreállítása szintén nagyon sokba került” – bosszankodott a %RIPOST%-nak Bódi Csabi.


„Nálunk roma hagyományok vannak, a fiam a gimnázium befejezése után meg fog nősülni. Ezért kicsit kényelmesebb házat húzok fel, hogy külön lakrésze legyen mindenkinek” - folytatta. A munkálatok azonban nem mentek olyan gördülékenyen, mint ahogy azt a mulatós zenész eltervezte! Bár már két évvel ezelőtt belevágtak az építkezésbe, ennek ellenére a ház egy éve nem változott semmit, mert rengeteg hibát kellett helyreállítani rajta.


„A falak állnak, de a tetővel voltak nagyon komoly problémák. A tervező rokonunk elfelejtett nyolc darab áthidaló gerendát berakni. Miután erre rájöttem, nagyon mérges lettem, mert több mint hárommillió forintba került ennek a hibának a helyreállítása. Csak az acélgerendák hárommillió egyszázezer forintba kerültek, ami azért van, mert elfelejtették berakni a betonkoszorút, ami tartja a tetőt. Amit a kivitelező csinált, az életveszélyes volt! De az is bosszant, hogy nem találunk jó szakembereket, csak rosszakat, akik ráadásul drágán is dolgoznak. A munkásokkal állandóan szóváltásba kerülök, mert nem csinálják rendesen a dolgukat” – mondta el Csabi, aki ezután saját kezébe vette a dolgok irányítását! 

Ha szeretnéd megtudni, hogy mit tett Bódi Csabi annak érdekében, hogy megoldja a problémát, olvasd el a %% csütörtöki lapszámát! 

 

És ezeket olvastad már?