HŰHA

Mindenki erről beszél, így flörtölt nyilvánosan a sztárapuka

A színészt barátnője is figyelte, ennek ellenére nem fogta vissza magát. Intim pillantásaival felrobbantotta a netet!
  • Szerző: Ripost

A vasárnapi Oscar-díj-átadó legintimebb pillanata egyértelműen az volt, amikor Bradley Cooper és Lady Gaga közösen előadták a Csillag születik Shallow című betétdalát. Az internetezők fantáziája persze egyből elszabadult!

Az Oscar-díjat is elnyert betétdal előadásának végén Bradley Cooper olyan közel ült Lady Gagához a zongoránál, amennyire az csak lehetséges. A dal végén pedig a két színész-előadó intim pillantásokat váltott, tényleg már csak a csók hiányzott - írja a Daily Mail.

Sokan azon gúnyolódnak, hogy mit szólhatott Bradley Cooper barátnője, amikor közelről mutatta a kivetítő Lady Gaga szerelmesnek tűnő pillantásait. A barátnő, Irina Shayk azonban kitartóan tapsolt és mosolygott a díjkiosztón - legalábbis a látszatra adott.

"A színész ma biztosan a kanapén alszik" – írja egy felhasználó a Twitteren, "Cooper barátnőjére kemény hét vár" – vélekedett más.

Valaki szerint Cooper már be sem jut a saját házába, miután mindenki szeme láttára "flörtölt" Lady Gagával. Többen megjegyezték, Gaga biztosan azért szakított vőlegényével, mert titokban beleszeretett  Cooperbe.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?