HŰHA

Mindenkit lenyűgözött, így nézett ki Katalin hercegné a szülés után

A hercegné mindig kifogástalanul teljesíti uralkodói feladatait, most sem volt ez másképp.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegné hétfőn adott életet harmadik gyermekének a londoni St. Mary’s kórházban, majd a szülés után pár órával már meg is jelent a nyilvánosság előtt, ugyanúgy, mint György herceg és Sarolta hercegnő születésekor. A boldog édesanya ismét makulátlanul nézett ki piros ruhájában, karján a 3827 grammos kisfiúval.

Még arra is volt ideje, hogy a védjegyének számító harisnyát és nude cipőt felvegye. Katalin frizurája és sminkje is tökéletes volt, semmi nyoma nem volt a terhesség miatti dagadt bokának vagy a fáradtság okozta szemkörnyéki karikáknak. Ez pedig alig néhány órával szülés után egészen elképesztő teljesítménynek tűnik.

Katalin immár három öt éven aluli gyermek édesanyja, mégsem látszik fáradtnak – igazi profiként viseli hercegnéi feladatait. A legtöbb nő ugyanis szülés után nem lenne képes kiállni az emberek elé, hogy bemutassa babáját, Katalinnak azonban egyszer sem okozott gondot, hogy azonnal kiálljon a kamerák elé.

A hercegné komolyan veszi a királyi család által ráruházott szerepet, a britek szívét is ezzel az elkötelezettséggel nyerte meg. Pozícióját és kiváltságait tiszteletben tartja, az alattvalókat pedig sosem hagyja cserben. Ha az a feladata, hogy kiálljon az újszülöttel eléjük, akkor megteszi - írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?