HŰHA

Molnár Anikó attól tart, hogy fizikailag fogják bántalmazni

Az egykori Nagy Õ nem érti az őt mocskoló kommentelőket.
  • Szerző: Ripost

Bár már évek óta botrányoktól mentesen éli az életét, Molnár Anikóra így is időről időre rátalálnak azok a kommentelők, akik láthatóan beteges kényszert éreznek arra, hogy sárba tiporják a becsületét. Az állatvédő hírességet nemrég két férfi is zaklatta, ő viszont rövidre zárta a történteket azzal, hogy kiposztolta a mocskolódásokat az internetre.

"Fogalmam sincs, miért bántanak ok nélkül, talán így akarnak reflektorfénybe kerülni. Azt viszont fontosnak tartom, hogy minden ilyen alkalommal megosszam az üzenőfalamon, kik és mit írtak.

Így, ha valami bajom történik, akkor legalább az emberek tudni fogják, kik között kell keresni a bűnöst.

Anikó a %%-nak elmondta, fél attól, hogy egyszer, valamelyik rosszakarója akár fizikailag is árthat neki, közszereplő lévén ezért tartja fontosnak, hogy ha zaklatják őt, minél nagyobb nyilvánosságot tudjon szerezni, hátha így elmúlik a veszély.

De az állatvédő híresség pozitív példával is tudott szolgálni.

"Egy fiatal lányt szintén kitettem hónapokkal ezelőtt az üzenőfalamra, miután mindennek elmondott engem úgy, hogy nem is ismer személyesen. Nem is olyan régen, hosszú idő után bukkant fel megint, de már nem támadó szándékkal.

Bocsánatot kért, amiért ismeretlenül véleményt alkotott rólam és elmondta, mennyire szégyenli magát.

Anikó hisz abban, hogy az emberek képesek megváltozni, és reméli, hogy idővel eltűnnek a rosszakarók az életéből.

Addig is, akárki bántja, a jövőben is meg fogja osztani népes rajongótáborával, remélve, hogy a nyilvánosság hatására végül mindenkinek elmegy a kedve a hasonló próbálkozásoktól.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?