HŰHA

Molnár Anikót átverte a ducimaffia!

Lassan egy éve tartozik pénzzel Molnár Anikónak egy dundi nőkkel foglalkozó cég, amelynek Anikó korábban reklámarca volt.
  • Szerző: Ripost

Lassan egy éve tartozik pénzzel Molnár Anikónak egy dundi nőkkel foglalkozó cég, amelynek Anikó korábban reklámarca volt.

Molnár Anikó és a cég munkakapcsolata 2013-ban kezdődött, amikor az egykori Nagy Õ úgy döntött, felvállalja az akkor kissé molettebb testét fürdőruhában, hogy megszabaduljon a súlyfelesleg okozta komplexusoktól.

Éveken át nem is volt semmi probléma, dundi szépségversenyen zsűrizett, fotózásokat vállalt és igazi ducinagykövetként állt ki a téma mellett. Tartott ez egészen tavaly szeptemberig, amikor is „elfelejtették” kifizetni Anikót.

Azóta hiába fut a pénze után, állítása szerint nem kapta meg a jussát a cég vezetőitől.

„Közel egy éve tartoznak nekem pénzzel, és még ők gúnyolódnak, amikor számon kérem rajtuk. Tavaly augusztusban azt ígérték, következő héten kifizetnek, azóta sem történt semmi.

Nincs szó nagy összegről, de itt az elv fontos, nem pedig a pénz.

Nem akarok lejáratni senkit, ellenben szeretnék megkímélni másokat attól, hogy a hálójukba kerüljenek. Nagyon szép dolog plus size-os nőknek reményt adni, csak az a szemétség, amikor ez hazugsággal párosul.” 

Hogy mit árult el még Anikó a tapasztalatairól, elolvashatod a szombati %% napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?