HŰHA

Nagy a baj, fájdalomtól torzult el Tóth Gabi arca

Az énekesnő profizmusát tükrözi, hogy semmit sem vettek észre a nézők abból, hogy a poklok poklát élte át a Sztárban Sztár+1 kicsi kulisszájában.
  • Szerző: bdf

Sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán képes lesz-e színpadra állni Tóth Gabi a vasárnapi Sztárban Sztár+1 kicsiben. Az énekesnő ugyanis reggel nyaki idegbecsípődéssel ébredt, egyáltalán nem tudta mozgatni a nyakát.

Kétségbeesetten kérte ismerősei segítségét, akiket akár a TV2 stúdiójában is fogadott volna, de az orvosi segítségtől sem zárkózott el.

Attól félt, hogy cserben kell hagynia duettpartnerét, Fodor Eriket, akivel egyébként egy meglehetősen nehéz feladatot kellett megoldaniuk a héten. A páros Tunyogi Orsi és Ganxsta Zolee „Ha lemegy a nap” című dalát vitte a színpadra. A produkciója alapján mindenki bátran gondolhatta, hogy Gabi jól van, és fájdalmai már elmúltak. Ám mindenkit becsapott: addig tudott csak mosolyogni, ameddig mutatták a kamerák.

A kulisszák mögött összegörnyedve fájlalta és jegelte a nyakát. Végül mindenki meglepetésére, váratlanul két produkció között felállt és elhagyta a stúdiót.

Tóth Gabi megpróbáltatásairól további részleteket olvashatsz és exkluzív fotókat láthatsz a %% napilap keddi számában. Keresd az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?