HŰHA

Nagy hibát követ el Justin Bieber? Erre készül esküvője után

Egy bennfentes szerint Bieber szörnyen naiv, erre pedig a későbbiekben még nagyon ráfázhat...
  • Szerző: Ripost

Egyre több mindenre derül fény Justin Bieber életét és jövőjét illetően. Kiszivárgott, hogy a fiatal sztár vagyona elérte a 265 millió dollárt (több mint 70 milliárd forintot). Csakhogy a 24 éves énekes az esküvő után nem kíván egymaga rendelkezni a vagyonáról, mert szerinte a Hailey Baldwinnal kötött házassága örökké fog tartani – írja a Daily Mail.

Egy bennfentes szerint a fiatal énekes mélyen vallásos, és el sem tudja képzelni, hogy az esküje válással végződjön. Bár a hozzá közel álló források szerint Biebernek egyedül kellene rendelkeznie a vagyonáról, ő erről hallani sem akar – sokak ezért rendkívül naívnak tartják.

Ugyanakkor választottját, a 21 éves Hailey Baldwint sem kell félteni: a Guess, a H&M, az Adidas, a TopShop, a Sonia Rykiel és a Ralph Lauren reklámarca ugyanis 5 és 10 millió dollár között keres.

Csakhogy még az is bizonytalan, hogy mi zajlik az álompárral házasság fronton... Alec Baldwin azt állítja, hogy unokahúga, Hailey titokban már összeházasodott Justin Bieberrel. A pár ezzel szemben kijelentette, hogy még nincsenek túl a nagy napon.

Arra is fény derült, hogy Justin Bieber amerikai állampolgárságot igényelt, mivel ideje nagy részét az Egyesült Államokban tölti. Bár 13 éves korában költözött el otthonából, Kanadából, de mindeddig zöldkártyával tartózkodott csak az országban. Most kettős állampolgárságra hajt, melyben szerepet játszhat, hogy kedvese amerikai állampolgár.

És ezeket olvastad már?