HŰHA

Nagy tervek, újra színpadra áll Boros Lajos

A legendás rádiós alig várja, hogy bemutathassa legújabb produkcióját.
  • Szerző: RIPOST

Pár nap múlva ismét bemutatja az önálló estjét Boros Lajos! A rádiós januárban debütált a Dumaszínház színpadán egy zenés műsorral, most pedig újra elkápráztathatja a közönségét. Boros lapunknak elárulta, már nagyon készül az előadásra, ráadásul egy különleges nótával is meglepi majd a nagyérdeműt.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagyon készülök az önálló estemre! Folyamatosan tanulom a szövegem, de mindig bevillan egy-egy új ötlet, amit aztán belefűzök az előadásba. Na meg ugye ez egy zenés est, ennek örömére pedig előhalásztam egy 45 évvel ezelőtt készült dalomat, amit énekelhet majd velem a közönség” – kezdte a -nak a rádiós legenda, aki már számolja vissza a napokat az előadásig, azonban egy rossz hírrel is szolgált. Borost nagyon letörte, hogy eddig alig fogytak a jegyek a fellépésére, ezért a Facebook-oldalára töltött fel egy videót, amiben arra buzdítja a közönségét, hogy látogassanak el a koncertjére.

„Valami miatt lehet, hogy kihalt a közönségem. A minap állapította meg egy jó barátom, hogy az én kortársaim egyszerűen eltűntek... Már ott tartok, hogy szinte örülnék is, ha elmaradna ez a koncert, mert nekem az az érzésem, hogy a nézők ezt nem akarják...” – panaszolta Boros.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?