HŰHA

Nánási Pál megdöbbentő vallomása: a gyerekek nem tudnak a szülők korábbi életéről

A sztárapuka szerint gyermekei még túl kicsik ahhoz, hogy felfogják: Ördög Nóra és ő is elváltak előző párjuktól.
  • Szerző: Ripost

A hazai sztárvilág egyik legnépszerűbb párjában, Ördög Nórában és Nánási Pálban közös, hogy korábban már kimondták a boldogító igent. A műsorvezető alig négy hónapig volt házas producer férje mellett, a fotós Nánási házassága azonban tíz évig tartott.

A sztárpár nyolc éve házasodott össze, két gyermekük is született, Mici és Vencel. A 45 éves Nánási Palya Bea video­blogjában árulta el: még nem osztották meg gyermekeikkel, hogy korábban elváltak - írja a Bors.

"Nyilván fogunk róla beszélni, semmilyen módon nem akarjuk eltitkolni. Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel lesz még dolgunk bőven. Mici ötévesen talán már értené. A kisgyerek fejében találkozik a herceg meg a hercegnő, és utána jön a boldogan élnek, míg meg nem halnak. De mi el akarjuk nekik mondani, hogy ez egy feladat, hogy a herceget meg kell keresni, s dolgozni kell a boldogságért" – mondta el Nánási.

A sztárfotós természetesen pontosan tudja, hogy miért lett kudarcra ítélve első házassága. Magát és volt nejét munkaözvegyként jellemezte, akinek a karrierje miatt futott zátonyra a kapcsolata.

A szakítás után nem sokkal a tévés és Nánási egymásba szeretett, és az elmúlt közel egy évtizedben a magán­életükben és a szakmájukban is sikert sikerre halmoznak. A fotós szerint korábbi hibáikból tanultak, a kapcsolatuk harmonikus.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint sem érdemes sokáig titkolni a gyerekek elől a korábbi kapcsolatainkat, ugyanis a titkok nagyobb terhet rónak a kicsikre.

És ezeket olvastad már?