HŰHA

Náray Tamás ruhatervező bicskanyitogató kijelentést tett

A ruhatervező keményen megmondta a véleményét. Szerinte, ami olcsó, az nem lehet szép és divatos.
  • Szerző: ripost

Elképesztő kijelentést tett a divatról Náray Tamás, akinek bejegyzését még közösségi oldala követői is zavartan fogadták. 

A ruhatervező rendszeresen osztja meg a véleményét a Facebook-oldalán, ám legutóbbi bejegyzése sokakat érzékenyen érintett. Náray ugyanis arról írt, hogy aki szegény, az ne öltözzön divatosan.

„Eleve a divat, meg az olcsóság... olyan, mint a vegetáriánus májkonzerv. Vagy még jobb jutott eszembe, olyan, mint a házias jellegű. Amikor az olyan, mintha házi volna, de nem az, és már annak is csak a jellege van meg... na ilyen az olcsó divat.

Tudom... hogy az olcsó is lehet szép, meg divatos is. Hát hogyne. Persze. Meg a turi is, ha valaki „szegény”, úgymond.

De aki „szegény” az, miért akar divatozni? – tette fel a kérdést Náray.

„Szóval aki „szegény" az ne járjon divatosan, csak olcsó, levetett, kínai göncökben?" – írta egy hölgy a bejegyzés alá.

„Dehogyis! Öltözködjön divatosan világmárkákba!" – válaszolta Náray.

„Kedves Tamás! Én imádom Önt. De ez a téma ne legyen már ennyire fekete és fehér. Ha én személy szerint megtehetném (de nem), akkor sem adnék egy-egy darabért urambocsá százezreket. Ez értelmetlen, irreális és felesleges. Embernek nem ettől érzem magam. Azt gondolom, nem szoktam botrányosan felöltözni, pedig nem több havi fizetésből oldom meg. Fentiek alapján nevezhetjük Andreát szegénynek, de kérdezem: akkor most ássa el magát? Maradok tisztelettel" – fogalmazott egy másik nő, akit újabbak követtek.

„Kedves Tamás, most tényleg minden rosszindulat nélkül kérdezem, csak világmárkákban lehet divatosan öltözni? Tisztelem és kedvelem Önt, de most úgy érzem, provokálni akart."

Egy biztos, Náray a kijelentésével igazi lavinát indított el, amire többen is felkapták a fejüket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?