HŰHA

Nem dolgozik: feladta a munkáját Détár Enikő párja!

Az angoltanárként dolgozó Péter jelenleg a közös életüket építi.
  • Szerző: Ripost

Felcserélődtek a klasszikus férfi-női szerepek Détár Enikőnél és kedvesénél, Péternél. Az egykor angoltanárként dolgozó férfi úgy döntött, feladja a munkáját annak érdekében, hogy közös otthonuk a lehető leghamarabb felépülhessen.

A most épülő kertvárosi ház körül máris rengeteg a probléma, a páros ezért határozott úgy, hogy Péter az építkezés ellenőrzésénél áll helyt, míg Enikő a színházi munkáival gyarapítja a családi kasszát - írja a Kiskegyed.

Péter már csak délutánonként vállal angolórákat, az első és legfontosabb szempont egyelőre mindkettőjük számára az, hogy minél hamarabb beköltözhessenek a kettejük ízlése szerint kialakított otthonba.

Détár Enikő és Péter évekkel ezelőtt, életük legnehezebb szakaszában találtak egymásra, miután mindkettőjük házassága zátonyra futott. A páros sokáig nem tervezett hosszú távra, sőt volt, amikor úgy tűnt, Enikő csak vigasztalódni szeretne a Rékasi Károllyal történt válásuk után.

A közelmúltban azonban összedobták a pénzüket, és közös családi ház építésébe fogtak. Könnyen lehet tehát, hogy a boldogság végre ismét és hosszú távon rátalált a gyönyörű színésznőre.

És ezeket olvastad már?