HŰHA

Nem elég a szakítás: fájdalmas betegséggel küzd Vámos Erika

A csinos mûsorvezető közel két hónapja vetett véget nyolc hónapos kapcsolatának, de a lelki felépülésben egy testi kín is hátráltatja.
  • Szerző: Ripost

Nehéz időszakon megy keresztül Vámos Erika, aki a szakítása mellett egy kellemetlen betegséggel is küzd.

A TV2 műsorvezetőjének három hónapja tartó kötőhártya-gyulladása van, amit eddig három orvos próbált kikezelni, egyelőre sikertelenül.

"Borzalmasan megviseli a szememet ez a betegség, ami immáron november óta tart. Három szemésznél is voltam már, de hiába az antibiotikum-kúrák és a különböző szemcseppek, egyszerűen képtelen vagyok meggyógyulni. Pedig már minden óvintézkedést megtettem, kimostam az összes ruhámat, az ágyneműimet, a párnáimat és a törölközőket, hátha amiatt fertőződöm mindig vissza, de nem múlik a fájdalom" - mondta el a %%-nak Erika, akinek a Több mint TestÕr háziasszonyaként rendszeresen forgatnia kell.

"Arról szó sem lehet, hogy leálljak a munkával, hiszen a forgatások és az adások időponthoz vannak kötve. Ez és a rendszeres smink persze nagyon megviseli a szemeimet."

Erikának két hónappal ezelőtt, szenteste ért véget a legutóbbi kapcsolata. A gyászfolyamat még mindig tart, a műsorvezető éppen ezért nem tartja kizártnak, hogy szemgyulladásának komoly lelki okai vannak.

"Spirituális gondolkodású ember lévén úgy érzem, a magánéletemben meghozott fájdalmas döntés is közrejátszik abban, hogy képtelen vagyok meggyógyulni. Talán van valami az életemben, amit nem akarok meglátni vagy rosszul értelmezek, a szervezetem és a lelkem pedig így juttatja tudomásomra, hogy valamin, valószínűleg a nézőpontomon változtatnom kell" - fogalmazott Erika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?