HŰHA

Nem ér véget a rémálom, pszichológushoz küldték Oszter feleségét

Mindent megváltoztatott annak az egy pohár bornak az elfogyasztása.
  • Szerző: BDF

Failoni Donatella jó ideig nem ülhet még autóba! Oszter Sándor feleségének jogosítványát 1 év 5 hónapra vették el!

Mint ismeretes, a zongoraművésznő még februárban koccant az Istenhegyi úton az előtte haladó autóval. A helyszínre érkező rendőrök azonnal elvették a jogosítványát, majd háromszázezer forint pénzbírságot szabtak ki rá. A Blikk információi szerint viszont a napokban azt a határozatot is kézhez kapta, amelyben az áll: legközelebb 2018. augusztusában vezethet újra.

Bár Failoni vezetői engedélyét 17 hónapra volták be, Dr. Kamarás Péter ügyvéd elárulta, hogy a jogosítvány elvételétől számított hónapok is beleszámítanak a büntetésbe: azaz öt hónap már le is telt az eltiltásból.

Ez az időtartam a kiszabott pénzbírsággal együtt nem számít súlyos büntetésnek, ám enyhének semmiképpen sem nevezhető.

"Az biztos, hogy mivel hat hónapnál hosszabb ideig van eltiltva a vezetéstől, mielőtt visszakapja az engedélyét, utánképzésre kell járnia, ahol KRESZ- és autóvezetés órákat is kell vennie. Ezután ezekből vizsgát kell tennie, illetve csoportterápiás foglalkozásra is kell járnia, amit egy pszichológus vezet, itt csak jelenléti ív van" – nyilatkozta az ügyvéd, aki azt is megerősítette, egy-egy ilyen képzés díja ötvenezer forinttól kezdődik.

Úgy tudni, a zongoraművésznő csalódott volt a végzés kézhez vétele után.

Donatella a közösségi oldalon írta ki, hogy egy év és öt hónapra vették el a jogsiját. Szegény nagyon el van keseredve.

Persze nem meglepő, hogy rosszul érinti az ítélet, Oszterné ugyanis Balatonrendesen a hegyoldalban lakik, szüksége lenne autójára. Kocsi nélkül még a bevásárlás is nehezen megy neki, főleg nyári balesete óta.

Próbálták elérni Failonit, ám lapzártáig nem reagált telefonhívásaikra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?